Υποψήφιοι χορευτές για το "Dancing 2" είναι...

Υποψήφιοι χορευτές για το "Dancing 2" είναι...

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το «Dancing with the Stars» μιας και οι Αντεννικοί θέλουν να βγει στον αέρα στα τέλη Μαρτίου. Και ενώ η λίστα με τους...

Υποψήφιοι χορευτές για το "Dancing 2" είναι...

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το «Dancing with the Stars» μιας και οι Αντεννικοί θέλουν να βγει στον αέρα στα τέλη Μαρτίου. Και ενώ η κριτική επιτροπή είναι σχεδόν έτοιμη, με μόνη εκκρεμότητα την Γκαλένα Βελίκοβα, η λίστα των υποψήφιων διαγωνιζόμενων συνεχίζει να είναι μεγάλη και περιλαμβάνει από ηθοποιούς, τραγουδιστές, πολιτικούς, μοντέλα και παρουσιαστές. Απ ‘όλα θα ΄χει ο μπαξές του «Dancing with the Stars 2»…

Από τον Άδωνη Γεωργιάδη μέχρι και Ματέο Παντζόπουλο της Ελένης Μενεγάκη... αλλά και πολλοί άλλοι ακόμα έχουν δεχτεί πρόταση για το φιλανθρωπικό show του Ant1.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», η Σοφία Αλιμπέρτη ενδέχεται να κάνει χορευτικό come back συμμετέχοντας στο δεύτερο μέρος του show. Mάλστα, οι πρώτες συζητήσεις με το σταθμό έχουν ήδη γίνει και η ηθοποιός-παρουσιάστρια βλέπει πολύ θετικά τη συμμετοχή της.

Μεταξύ άλλων, ακούγονται τα ονόματα της Σεράινα (περσινής νικήτριας του Next Top Model)  αλλά και της Σταρ Ελλάς για το 2010, Άννας Πρέλεβιτς, της Βίκυς Καγιά, του Γιώργη Λαμπαθάκη αλλά και του Ανδρέα Φουστάνου. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επίσης είναι ένα από τα πρόσωπα που ακούγονται έντονα. Λέτε να αφήσει τα ζεϊμπέκικα και να πιάσει τη salsa; Λίγη υπομονή και θα δούμε!

Κλείσιμο

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης