19η μέρα στην καραντίνα για τον Νίκο Κοκλώνη: «To οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι της μάνας αξία ανεκτίμητη»

19η μέρα στην καραντίνα για τον Νίκο Κοκλώνη: «To οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι της μάνας αξία ανεκτίμητη»

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι για 19η μέρα σε καραντίνα, με τα γυρίσματα των εκπομπών του να είναι από τα πρώτα που διακόπηκαν για την προστασία εργαζομένων και συνεργατών και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. Μένει σπίτι, λοιπόν, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας και περιορίζοντας στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις του.

koklonis_ar
Όπως λέει στο βίντεο που μοιράστηκε πριν από λίγη ώρα μέσα από τα social media, ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη μητέρα του νωρίτερα έγινε η αφορμή για να προβληματιστεί. Μέχρι πρόσφατα ήταν εκείνος που έκανε στους γονείς του τις περισσότερες φορές τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ και αυτό ήταν και η αφορμή για να πάει να τους δει, με τη μητέρα του να έχει στρώσει τραπέζι (κλασική ελληνίδα μάνα) με την προσμονή ο γιο της να περάσει μαζί τους το μεσημέρι.

Αυτό που παλιότερα εκείνος μπορεί και να ήθελε να αποφύγει για να κάνει κάτι άλλο, σήμερα του λείπει. Προφανώς δεν είναι ο μόνος που αποζητά σήμερα τη «δεδομένη συνθήκη» για μεσημεριανό γεύμα στο σπίτι των γονιών, που μέχρι πρόσφατα μπορεί κάποιες φορές να ήταν και «αγγαρεία».

«Δεν είμαι μαμάκιας, αλλά μου λείπει η αγκαλιά της μάνας μου, θέλω να περάσει όλο αυτό και να σφίξω τους γονείς μου στην αγκαλιά μου. Οι δικοί μας είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μας και σε τέτοιες πρωτόγνωρες συνθήκες όλο αυτό γίνεται ακόμα πιο αισθητό», λέει.



19η μέρα στην καραντίνα για τον Νίκο Κοκλώνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης