Σε… καραντίνα version το νέο video clip γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Σε… καραντίνα version το νέο video clip γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Ο Παντελής Κυραμαργιός, εν μέσω καραντίνας, μας αποκαλύπτει το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου

cba0114a-4145-4491-b34f-70e6018ac779
«Της Γης Το Μυστικό», είναι ο τίτλος του καινούργιου τραγουδιού του Παντελή Κυραμαργιού που επιλέγει να μοιραστεί σε αυτή την παράξενη περίοδο που διανύουμε, μιας και πιστεύει ότι η τέχνη είναι το όχημα που μας πηγαίνει στο μέρος που έχουμε ανάγκη να βρεθούμε.


Ένας ύμνος στον έρωτα, την αλληλεγγύη, τις παρέες, τα μεθύσια και την αγωνιστικότητα. Ρυθμός και μελωδία που μας ταξιδεύουν από τα Βαλκάνια ως τη Λατινική Αμερική, με την υπογραφή σπουδαίων μουσικών. Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ του Παντελή Κυραμαργιού, με τίτλο «Άνω Θρώσκω», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen. Tο άλμπουμ θα κυκλοφορούσε στα τέλη του Απρίλη, αλλά ο κορωνοϊός είχε άλλη άποψη.


Η δημιουργική διαδικασία, όμως, δε σταματά ποτέ και πάντα οι άνθρωποι βρίσκουν τρόπο να επικοινωνούν και να γεννούν ιδέες. Έτσι, ο τραγουδοποιός και οι φίλοι του, μετέτρεψαν τη ρουτίνα, την κλεισούρα, την αβεβαιότητα και την αγωνία των ημερών, σε μια χαρούμενη ιστορία γεμάτη χορό, αποτυπωμένη και σε βίντεο, ως quarantine edition.


Παντελής Κυραμαργιός - Της Γης Το Μυστικό - Quarantine Edition
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης