Ο Ηλίας Μελέτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Το σόι σου», τα νούμερα τηλεθέασης και ο έρωτας με την Θέμιδα

Ο Ηλίας Μελέτης, ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το σόι σου», μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Ηλίας Μελέτης, ο οποίος μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου», τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για τη γνωριμία και τον έρωτά του με την σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τον χρόνο που κέρδισε φέτος που δεν έχει πλέον γυρίσματα με τη σειρά «Το σόι σου» και τον αφιερώνει στα παιδιά του.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σειρά «Κρατάς Μυστικό» που ολοκληρώθηκε πρόωρα.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ αγάπησα πολύ αυτή τη σειρά γιατί μετά από πέντε χρόνια σε ένα πλατό, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Και σαν συνθήκη γυρισμάτων αλλά και σαν ρόλος που από οικογενειάρχης Σάββας έγινα ο Αριστείδης που έχει 7-8 γυναίκες. Ήταν μια ανανέωση, κάτι διαφορετικό. Βέβαια δεν μεταφράστηκε σε νούμερα τηλεθέασης. Ήταν λίγο πιο κάτω από τις προσδοκίες για ένα καινούργιο σήριαλ και ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα από ό,τι μπορούσε να είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Οπότε ναι, έμεινε μια πικρία ότι κρίμα που η αγάπη που είχαμε εμείς γι' αυτή τη σειρά δεν πέρασε στον κόσμο» συμπλήρωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Ηλία Μελέτη στο πιο κάτω βίντεο


Τι είπε ο Ηλίας Μελέτης για την  επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου»

«Πέντε χρόνια με το "Σόι σου", με γυρίσματα κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το απόγευμα, από Δευτέρα έως Παρασκευή είχα χάσει πάρα πολλές "ενημερώσεις" για βαθμούς και συναντήσεις γονέων και κηδεμόνων. [...] Εγώ φέτος με το "Κρατάς μυστικό;", που τελειώσαμε νωρίτερα, απέκτησα χρόνο και ακόμα και όταν είχαμε γυρίσματα ήταν πολύ πιο χαλαρά για μένα σε σχέση με τον φόρτο εργασίας που είχα με δύο επεισόδια την εβδομάδα» δήλωσε ο ηθοποιός, νιώθοντας ευτυχής που πλέον μπορεί να είναι περισσότερο παρών στην καθημερινότητα των παιδιών του.

Η γνωριμία με την σύζυγό του 

«Της την έπεσα στην ψύχρα με χοντροκομμένο τρόπο και εξαφανίστηκε για τρία χρόνια», δήλωσε για την... εξαφάνισή της από τη ζωή του αλλά και τη νέα τους συνάντηση ύστερα από χρόνια.

«Μετά από τρία χρόνια την ξαναβλέπω και της λέω: Θέλεις…;» και αποκάλυψε ότι πάνω στο δίμηνο της σχέσης άρχισαν να συγκατοικούν.

Διαβάστε επίσης: 

Ηλίας Μελέτης: Γιατί είπε όχι στις «Άγριες Μέλισσες»

Ηλίας Μελέτης: Οταν πήγα στο «Σόι Σου» ήμουν τρομαγμένος και άπειρος

Μελέτης Ηλίας: Από το πειραματικό θέατρο στο τηλεοπτικό prime time



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr