Άδωνις Γεωργιάδης: Θα προτιμούσα να χάσω τη φωνή μου, παρά να γίνω το δεξί χέρι του Τσίπρα

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα προτιμούσα να χάσω τη φωνή μου, παρά να γίνω το δεξί χέρι του Τσίπρα

Η χιουμοριστική συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης στις «Μύγες» του Γρηγόρη Αρναούτογλου

adonis
Την πιο χαλαρή και... χιουμοριστική συνέντευξη της ζωής του έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης ανακρίθηκε από τις «Μύγες» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και απάντησε σε όλα.
Οι τρεις «Μύγες» ντυμένοι με χλαμύδες τον υποδέχτηκαν με στεφάνια από δάφνες και κυριολεκτικά τον ξεσκόνισαν στις ερωτήσεις.

«Ο Άδωνις ήταν ο ημίθεος του έρωτα και εραστής της Αφροδίτης», τόνισε μπαίνοντας στο καμαρίνι, ενώ αποκάλυψε ότι οι γονείς του του έδωσε το όνομα εξαιτίας της ομορφιάς του.
Όσον αφορά την ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος με την θέση που έχει στην κυβέρνηση είπε: «Δεν θέλω παραπάνω» ενώ τόνισε ότι μπήκε τυχαία στον χώρο της πολιτικής.

Στη συνέχεια, του έκαναν ερωτήσεις για την Κατερίνα Καινούργιου, τον Νίκο Μουτσινά, τον Snik και το My Style Rocks, ενώ εκείνος δήλωσε δημοσίως ότι δεν αισθάνεται καθόλου μπουμπούκος και πως αυτή ήταν μια γλυκιά και όμορφη στιγμή της γυναίκας του.

Όταν ρωτήθηκε πώς κατάφερε και... έριξε στα δίχτυα του την όμορφη Ευγενία Μανωλίδου είπε: «Με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή».
Κλείσιμο
Σε άλλα σημεία της... ανάκρισης ρωτήθηκε ποιον γλύφει περισσότερο, τον Σαμαρά ή τον Μητσοτάκη για να απαντήσει: «Δεν γλύφω καθόλου, απλά λέω τη γνώμη μου».

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ακόμα ότι θα προτιμούσε να χάσει τη φωνή του παρά να γίνει δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα.
Τέλος, οι «Μύγες» του ζήτησαν να τους δείξει την τεχνική του στο τηλεμάρκετινγκ και εκείνος κράτησε ένα αρχαίο κράνος και τους έκανε επίδειξη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης