J2US: Το σχόλιο του Καραφώτη και η αντίδραση της Χατζηβασιλείου

J2US: Το σχόλιο του Καραφώτη και η αντίδραση της Χατζηβασιλείου

«Είναι πολύ συνεπής. Με στήνει λίγο πως κάνετε έτσι, αργεί ενα, δύο, δεκαπέντε, είκοσι λεπτά, δεν έγινε κάτι…», είπε ο τραγουδιστής

karafotis-xatzivasileiou
Στο πάρτι για το «J2US» τα ζευγάρια που διαγωνίζονται μίλησαν στους δημοσιογράφους. Ανάμεσα σε αυτά και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τραγούδι στο πλευρό του Κώστα Καραφώτη για το show.

«Κανένας από τους δύο δεν έχει άγχος, είμαστε πολύ χαλαροί και πολύ σίγουροι ο ένας για τον άλλον ότι θα περάσουμε καλά, γιατί για εμάς αυτό είναι το ζητούμενο παιδιά, μην μπερδευόμαστε. Εγώ δεν θα γίνω αοιδός τώρα ξαφνικά να αλλάξω καριέρα. Με τον Κώστα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και πολύ καλή χημεία και περνάμε πάρα πολύ καλά και αυτός είναι ο στόχος. Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν είναι καλή ως μαθήτρια. Εκείνος σχολίασε: «Είναι πολύ συνεπής. Με στήνει λίγο πως κάνετε έτσι, αργεί ενα, δύο, δεκαπέντε, είκοσι λεπτά, δεν έγινε κάτι…», είπε με διάθεση χιούμορ ο τραγουδιστής, ωστόσο η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδειξε να μην της αρέσει αυτό που ακούει και σχολίασε: «Φτάνει! Πολλά!».

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Βλέπω στον ύπνο μου ιστορίες για το «Πακέτο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης