Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Μου ζήτησαν να γδυθώ σε ρόλο και έφυγα

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Μου ζήτησαν να γδυθώ σε ρόλο και έφυγα

«Αγαπήθηκα πολύ, αλλά ήμουν άμυαλη. Θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχω παιδιά και σύζυγο», είπε η ηθοποιός

Stylianopulou_Despoina
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου είναι μια από τις εναπομείναντες σταρ του παλιού καλού κινηματογράφου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την περίοδο της Χούντας, για την προσωπική της ζωή, για τον ρόλο που απέρριψε, για τη Ρένα Βλαχοπούλου αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Εάν δεν έκανα το ρόλο της υπηρέτριας θα ήμουν δυστυχισμένη. Εγώ τον επέλεξα στην πρώτη μου ταινία. Ήθελαν να κάνω μια σέξι σταρ, με βάλανε σε ένα κρεβάτι και μου λένε… γδύσου. Τι να κάνω, λέω… Να γδυθώ; Σηκώθηκα, ντύθηκα κι έφυγα. Και τους λέω ότι θέλω να κάνω το ρόλο της υπηρέτριας. Ήμουν φοιτήτρια της Νομικής σχολής και αριστούχος της δραματικής σχολής.
Αγαπήθηκα πολύ, αλλά ήμουν άμυαλη. Θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχω παιδιά και σύζυγο. Παρουσιάστηκαν κάποιες τύχες, αλλά έμεινα πιστή σε μια αγάπη, δεν ήθελα δεύτερο γάμο. Τώρα είναι δύσκολο να είσαι μόνη.

Η Χούντα μας «μάσησε» και μείναμε άνεργοι. Έρχεται κάποιος παραγωγός Γερμανός και μου κάνει μια πρόταση, αν θέλω να πάω στη Γερμανία με δικό μου θίασο. Τελειώνοντας η τουρνέ στη Γερμανία, πήρα 2,5 εκατομμύρια δραχμές και τότε χτιζόταν αυτή η πολυκατοικία και πήρα αυτό το σπίτι, για αυτό υπάρχει.», είπε η ηθοποιός σχετικά με το σπίτι που έχει αποκτήσει.
«Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν ήταν τσιγγούνα, έδινε όπου ήθελε. Εάν δεν σε συμπαθούσε, δεν θα σου άνοιγε το σπίτι της. Σε πολλά παιδιά ξέρω ότι τους είχε δώσει πολλά πράγματα και τα είχε βοηθήσει», ανέφερε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Εντύπωση προκάλεσε και η δήλωση της ηθοποιού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με φώναζε ψιψίνα, έτσι της ήρθε με μια μέρα πάνω στη σκηνή. Η Αλίκη με τον Δημήτρη δεν χώρισαν ποτέ. Η τελευταία στιγμή που την είδε ζωντανή ο Δημήτρης ήταν στο Ιατρικό Κέντρο. Ίσως, όμως, αυτό δεν άκουσε ο Δημήτρης που δυστυχώς άκουσα εγώ την τελευταία της λέξη. Μου είπε “Ψιψίνα, θέλω να με πας στο Θεολόγο”», είπε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Κλείσιμο
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγαπήθηκα πολύ αλλά ήμουν άμυαλη...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης