Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το GNTM, Η Χριστοπούλου, το Big Brother και οι σχέσεις με την Καγιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το GNTM, Η Χριστοπούλου, το Big Brother και οι σχέσεις με την Καγιά

«Η Βίκυ έχει πει ότι συνεχίζουμε κανονικά, είμαστε μια δυναμική ομάδα και είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα», είπε το μοντέλο

Iliana_Papageorgiou
Μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου από το Star υπήρξε έντονη φημολογία πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model 3. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στους δημοσιογράφους και για πρώτη φορά απάντησε στα δημοσιεύματα που αφορούν στο επαγγελματικό της μέλλον και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.

Όταν ρωτήθηκε εάν δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το «Big Brother», ξεκαθάρισε: «Δεν έχω συζητήσει τίποτα. Ανήκω στο δυναμικό του STAR και, όσο ανήκω σε αυτό, δεν κάνω καμιά συζήτηση με κανένα άλλο κανάλι».

Όσο για το αν θα είναι τελικά στην κριτική επιτροπή του GNTM, απάντησε: «Έχει μιλήσει ήδη η Βίκυ, η οποία ουσιαστικά είναι η leader της ομάδας μας. Έχει πει ότι συνεχίζουμε κανονικά, είμαστε μια δυναμική ομάδα και είμαστε όλοι στο ίδιο πνεύμα. Υπάρχει πολλή αγάπη και σύνδεση μεταξύ μας, περιμένουμε από το κανάλι και την παραγωγή να ετοιμάσουν το πρότζεκτ και, αν όλα πάνε κατευχήν, ξεκινάμε».

Τέλος, μίλησε και για τα όσα ακούστηκαν για την Έλενα Χριστοπούλου και έκανε γνωστό πως: «Η Έλενα Χριστοπούλου, ξέρουν όλοι, είναι οικογένειά μου και όχι απλά μάνατζέρ μου. Η οικογένειά μου θέλει το καλύτερο για μένα, με αγαπάει πάρα πολύ και με στηρίζει. Αν χρειαστεί να κάνει πίσω για κάποια δουλειά, που έχει ξανασυμβεί, κάνει πίσω».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για όλα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης