Ο Νίνο λέει μεγάλες και πολλές αλήθειες...

Ο Νίνο λέει μεγάλες και πολλές αλήθειες...

Απόλυτα ειλικρινής, ο νεαρός τραγουδιστής δεν έκρυψε πως στην αρχή της καριέρας του δεν είχε πάρει με καλό μάτι τους δημοσιογράφους, ενώ αποκάλυψε...

Ο Νίνο λέει μεγάλες και πολλές αλήθειες...
«Όταν βγήκα από το Fame Story βγήκα κάπως έντονα. Ήμουν 20 χρονών τότε και είχα μια πολύ υπερβολική και γρήγορη αντίδραση σαν να είχα βγάλει 15 δίσκους. Έχασα το μυαλό μου αρκετά, πήγα από την άλλη μεριά», δεν δίστασε να δηλώσει ο Νίνο στο «Πρωινό mou».

Απόλυτα ειλικρινής, ο νεαρός τραγουδιστής δεν έκρυψε πως στην αρχή της καριέρας του δεν είχε πάρει με καλό μάτι τους δημοσιογράφους, ενώ αποκάλυψε ότι έφτασε στο σημείο να κλωτσήσει κάμερα! «Όλη μέρα με βρίζανε τα κανάλια και εμένα αυτό μου προκάλεσε τρομερή αντίδραση για τους δημοσιογράφους... Όταν έβλεπα κάμερα ήθελα να την σπάσω. Δεν ήξερα πως λειτουργεί το σύστημα και έλεγα ότι όλοι φταίτε», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως τότε δεν άκουγε κανέναν.

Κλείσιμο
Το 2004 ήταν που συνειδητοποίησε τι ακριβώς του συνέβαινε… «Είχα νοικιάσει σπίτι λίγο μεγάλο για έναν άνθρωπο και, σε μια στιγμή, μου έσκασε. Κοιτάω γύρω μου και λέω «τι κάνω εγώ εδώ;» και το ίδιο βράδυ πήγα και έμεινα σε ένα διαμέρισμα». «Τώρα μένω σε ένα σπίτι 72 τ.μ. και στο σαλόνι μου είναι το κρεβάτι μου!».

Όσο για τα είδωλά του; Δεν είναι άλλοι από τους γονείς του! Μάλιστα, στην ηλικία των 3 ετών έγραψε ένα τραγούδι για τη μητέρα του, με τίτλο: «Όλος ο Κόσμος Είσαι Εσύ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης