Ρούλα Κορομηλά: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταρ»

Ρούλα Κορομηλά: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταρ»

Για όλους και για όλα μίλησε η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξη που παραχώρησε...

Ρούλα Κορομηλά: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταρ»
Για όλους και για όλα μίλησε η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town.

Από το Big Brother μέχρι τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Κλείσιμο
«Η Ελένη Μενεγάκη έχει πετυχημένη πορεία ετών στην τηλεόραση και είναι σταθερή και διαχρονική αξία. Θαυμάζεται και αγαπιέται από πολύ κόσμο. Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταρ» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν κρίνεται η αξία της, οι ικανότητες και οι δυνατότητές της από μονόλεπτα τηλεθέασης. Οι παρουσιαστές πρώτης γραμμής έχουν κάποιες στιγμές και σκαμπανευάσματα. Αυτό δεν μειώνει την σταθερή αξία και τα επιτεύγματα του καθενός. Κακώς έχουν κάνει στόχο την Ελένη. Η μόνη εξήγηση είναι ότι η Ελένη είναι σταρ και πουλάει», πρόσθεσε.
Όσον αφορά στο Big Brother και σε όλα όσα έχουν ακουστεί για το σόου η Ρούλα είπε ότι την εκνευρίζει όταν άνθρωποι που την γνωρίζουν καλά γράφουν ανακρίβειες για εκείνη.

«Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι το κάνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Από τους συγκεκριμένους, αν μη τι άλλο, θα περίμενα να μου τηλεφωνήσουν και να μου εκφράσουν τις απορίες τους ευθέως. Όταν έχεις αμφιβολίες για κάτι, πάρε το φίλο σου και μάθε την αλήθεια. Τέλος», είπε η παρουσιάστρια.

Μιλώντας για τον Λάκη Λαζόπουλο η Ρούλα είπε ότι σέβεται και αποδέχεται την σάτιρα.

«Ευτυχώς, είμαι από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις διαφορές στις λέξεις στο ύφος και τις προθέσεις. Μου αρέσει η δουλειά του Λαζόπουλου και τον απολαμβάνω κάθε Τρίτη. Γελάω πολύ», υπογράμμισε.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και ερωτηθείσα αν το βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα, της αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο για εκείνη, η Ρούλα είπε: «Με αγαπάω πολύ και με φροντίζω ιδιαίτερα. Δεν με ξεχνάω και δεν με στριμώχνω στη γωνία για να με βάλω τιμωρία. Τώρα πια το ακούω και το ξεχνάω, το βλέπω και το θυμάμαι, το κάνω και το καταλαβαίνω. Και κάνω αρκετά πράγματα για μένα. Όλα μαζεμένα.Όλα ή τίποτα, είμαι εγώ! Γυμναστική, διατροφή, ταξίδια, σινεμά, βόλτες και συναντήσεις με αγαπημένους φίλους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης