Βίκυ Κάβουρα: Η νέα σχέση και τα τέσσερα χρόνια μοναξιάς

Βίκυ Κάβουρα: Η νέα σχέση και τα τέσσερα χρόνια μοναξιάς

«Έμεινα τέσσερα χρόνια μόνη μου, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι», είπε η ηθοποιός

Vicky_Kavoura
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή ήταν η Βίκυ Κάβουρα. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη σχέση της που μετράει πέντε μήνες, για τα τέσσερα χρόνια που ήταν μόνη της αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

«Την χειρότερη περίοδο οικονομικά της ζωής μου δεν το ήξεραν ούτε οι γονείς μου και ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι πλούσια. Ήταν οι συγκυρίες, ήταν η περίοδος της κρίσης. Θέλω να είμαι ανεξάρτητη, κι ας έχω σύντροφο. Να πατάω στα πόδια μου. Τα δικά μου και τα δικά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα και συνέχισε:

«Θέλω να δίνω, αλλά δεν έχω ανάγκη να ζητάω. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου βγαίνει. Έμεινα τέσσερα χρόνια μόνη μου, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν ήμουν μόνη μου, δεν είχα πάει σε κάποιο μοναστήρι. Ήθελα έναν άνθρωπο που θα ταιριάζουν οι ψυχές μας. Ώστε να εμπιστευτώ και να μπω σε μια σχέση. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να είναι καλός, να έχει καλοσύνη μέσα του. Και ερωτικά… Να είναι καλοί, να μην ασχολούνται με κακίες. Να είναι άντρας να προσέχει τη γυναίκα του. Δεν έχω γνωρίσει το αγόρι μου στην μαμά μου. Είμαστε πέντε μήνες μαζί. Βγαίνουμε συνέχεια δεν καθόμαστε καθόλου σπίτι».

Η Βίκυ Κάβουρα στο "Μαζί σου Σαββατοκύριακο"!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης