Χάρης Ρώμας: Ο Μίνως Κυριακού ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε

Χάρης Ρώμας: Ο Μίνως Κυριακού ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε

«Μετά την απώλεια του Μίνωα, ο οποίος ήταν ένα δαιμόνιο μυαλό, συνδέθηκα με τα παιδιά, κυρίως, με τον Θοδωρή», είπε ο ηθοποιός

romas
Για τη σχέση που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τον ΑΝΤ1 μίλησε ο Χάρης Ρώμας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος με αφορμή την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» μίλησε στο περιοδικό «MY tv» και για τον Μίνωα Κυριακού που, όπως είπε, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον πίστεψε και τον εμπιστεύτηκε.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Οι δυσάρεστες στιγμές σε σχέση με τις ευχάριστες είναι συντριπτικά λιγότερες. Είναι σχεδόν ελάχιστες. Ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε, όταν ήμουν 27 χρονών, και μου είπε "θα πας μπροστά κι εγώ θα είμαι δίπλα σου". Τότε έκανα τη σειρά “Μάμα μία” με τη Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ στη συνέχεια βρήκα το θάρρος και του πρότεινα μια καινούργια σειρά με πρωταγωνιστές ανθρώπους κάτω των 30.

Κάναμε, λοιπόν, τη σειρά “Οι μεν και οι δεν” μέσω της οποίας ο Στέλιος Μάινας, η Τζόυς Ευείδη, η Άννα Κουρή και εγώ καθιερωθήκαμε ως πρωταγωνιστές. Έκτοτε, δέθηκα πάρα πολύ στενά με τον σταθμό και την οικογένεια Κυριακού. Μετά την απώλεια του Μίνωα, ο οποίος ήταν ένα λαμπρό πνεύμα και είχε ένα, πραγματικά, δαιμόνιο μυαλό, συνδέθηκα με τα παιδιά, κυρίως, με τον Θοδωρή. Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και μια θερμή, συναισθηματική σχέση. Όταν είμαι στον ΑΝΤ1, αισθάνομαι ότι είμαι στην οικογένειά μου, στο σπίτι μου, σε ένα ασφαλές λιμάνι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης