H Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την πίστη της στο Θεό

H Εβελίνα Παπούλια μιλάει για την πίστη της στο Θεό

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Πάρα πολύ! Δεν είναι κάτι που το κρύβω», λέει η ηθοποιός

EvelinaPapoulia
H Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Thrive» με τη Ζέτα Δούκα και μίλησε για τη ζωή της, την κόρη της αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε στα 30 της όταν χώρισε και έμεινε μόνη με το παιδί της.

Τι δήλωσε η ηθοποιός για την πίστη της στον Θεό;
«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Πάρα πολύ! Δεν είναι κάτι που το κρύβω. Ακούω συνέχεια «η ανώτερη δύναμη, δεν πιστεύω στον Θεό». Πώς δεν πιστεύεις; Λες «υπάρχει μια ανώτερη δύναμη». Ξέρεις, μερικές φορές κολλάμε λίγο στη λεζάντα, γιατί έχουμε απογοητευτεί πάρα πολύ από την δική μας Ορθόδοξη Εκκλησία και το πώς λειτουργούν οι παπάδες γύρω από αυτό. Αυτό είναι άκρως απογοητευτικό, οπότε προσπαθείς να αποποιηθείς όλη την έννοια αυτού του πράγματος και θέλεις να δίνεις άλλες ονομασίες, να βρίσκεις άλλους τρόπους. Υπάρχει κάτι μέσα μας το οποίο κάπως λειτουργεί έτσι, οπότε εγώ δεν μπορώ να το αρνηθώ για να το παίξω κάπως».

Πώς νιώθει ψυχολογικά αυτή την περίοδο;
«Είμαι σε πολύ καλή φάση, περνάω μια πολύ ωραία περίοδο, χωρίς ψυχολογικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Δεν μας αφήνει η ζωή και οι περιπέτειές της να είμαστε πάντα σε κατάσταση ηρεμίας. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά όχι αυτό που κάνουν κάποιοι με μεγάλα διαστήματα. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη διάρκεια που έχω δώσει ήταν κάτι λιγότερο από χρόνο, στα 30 μου. Εκεί έπαθα ένα σοκ γιατί είχα την Αφροδίτη, είχα χωρίσει, ήταν μια πολύ μεγάλη ανατροπή για μένα και κάπου ήθελα να σιγουρευτώ ότι έχω πάρει τις σωστές αποφάσεις και βαδίζω σωστά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης