Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε γιατί παντρεύτηκε Δευτέρα του Πάσχα

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε γιατί παντρεύτηκε Δευτέρα του Πάσχα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Vaso_Laskaraki
Στις αρχές του περασμένου Απρίλη έγινε γνωστό πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος θα παντρεύονταν, καθώς δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα “Εστία”. Αν και όλοι πίστευαν πως ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, το ζευγάρι έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε τη Δευτέρα του Πάσχα στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου Κρήτης σε στενό οικογενειακό κύκλο. Από το γάμο της έλειπαν ακόμα και οι κολλητές φίλες της ηθοποιού Αθηνά Οικονομάκου και Νικόλ Παναγιώτου.


Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε την Τετάρτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε πως όλα έγιναν μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς υπήρξε η ιδέα του γάμου για τη δεύτερη μέρα του Πάσχα και γιατί ήθελαν λόγω των παιδιών να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο διακριτικά.



«Επειδή υπάρχουν και παιδιά, έπρεπε να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί, λίγο πιο ήσυχοι. Είχαμε σχεδιάσει ότι θα γινόταν λίγο πιο ανοιχτό και λίγο προς το καλοκαίρι. Απλώς, όταν είδαμε ότι ο κλοιός σφίγγει λίγο γύρω μας και το ενδιαφέρον γίνεται μεγάλο, αποφασίσαμε να το κάνουμε ξαφνικά. Ένα βράδυ είπαμε πάμε όποτε προλάβουμε κι έχουμε τα ρούχα μας. Ο φωτογραφός μας και πολύ καλός μας φίλος που ήταν μαζί μας στην Κρήτη, μας είπε εγώ έχω παντρευτεί τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Και ξαφνικά χτυπούσαν κουδουνάκια μια εβδομάδα πριν γύρω μας, είχαμε εφτά μέρες μπροστά μας. Δεν είχα καμία αγωνία, ήμουν πολύ χαλαρή. Δεν είχα άγχος, είχα μια ανυπομονησία και μία χαρά να γίνει όλο αυτό. Ήθελα να είναι έτσι όπως το φαντάστηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


Αναφορικά με το ποστ μέσω του οποίου γνωστοποίησε το γάμο της, η Βάσω Λασκαράκη είπε συγκινημένη: «Το κείμενο αυτό το είχα βρει στο ίντερνετ και το είχα κρατήσει. Είχα πει ότι αν καταφέρουμε και φτάσουμε ως εκεί θα είναι γιατί εκείνος κατάφερε να εξαφανίσει όλους τους δαίμονες. Τα πάντα! Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, με έναν μαγικό τρόπο. Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Όταν παθαίνεις αυτή τη φοβία και λες πρέπει να μηδενίσω και να ξαναρχίσω από την αρχή, δεν πιστεύεις ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που στα 40 θα το στρίψεις αλλιώς το τιμόνι. Νομίζω ότι το κατάφερε με το σπαθί του δικαιωματικά. Όταν είχα πανικοβληθεί τον πρώτο καιρό που μου συνέβαινε κάτι που δεν μπορούσα να ερμηνεύσω, μου είχε πει η ψυχολόγος μου ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί αν συναντηθούν σε μια άλλη στιγμή, μπορεί απλά να προσπεράσουν. Και είπα αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Γιατί πριν από 10 χρόνια δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτό τα λέει όλα… η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης