Η μητέρα της Τζούλιας Μπάρκα περιγράφει τις τελευταίες ώρες της ηθοποιού

Η μητέρα της Τζούλιας Μπάρκα περιγράφει τις τελευταίες ώρες της ηθοποιού

«Πονούσε πάρα πολύ, δεν ήθελε να την ακουμπάω. Όταν την γύριζα στο πλάι πονούσε. Υπέφερε», εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή

09barka
Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης κηδεύτηκε πριν από λίγη ώρα η Τζούλια Μπάρκα. Η μητέρα της Ευτυχία, οι αδερφές της, οι συγγενείς της και οι φίλοι της τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία.

Η ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο κηδεύτηκε στη Νέα Ηράκλεια της Χαλκιδικής. Στην εκπομπή «Μαζί σου» προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από τη κηδεία της ηθοποιού, στα οποία είδαμε τη μητέρα της υποβασταζόμενη να φτάνει στην εκκλησία. Η κυρία Ευτυχία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και ξέσπασε σε κλάματα περιγράφοντας τα τελευταία λεπτά της ζωή της Τζούλιας Μπάρκα.



«Βλέπω να με κοιτάει με το κεφάλι της κατάματα, μόλις φτάνουμε στην είσοδο του νοσοκομείου κάτω το κεφάλι. Τα έζησα όλα αυτά. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Λέω πάει το παιδί μου, το έχασα. Νόμιζα λιποθύμησε. Έρχεται ο γιατρός και μου είπε ότι απεβίωσε. Την τάιζα και μου έλεγε μην με πιέζεις. Την άλλαζα και μου ζητούσε συγγνώμη. Πονούσε πάρα πολύ, δεν ήθελε να την ακουμπάω. Όταν την γύριζα στο πλάι πονούσε. Υπέφερε. Είδα τον μπαμπά της στον ύπνο μου», είπε κλαίγοντας.


Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και η αδερφή της ηθοποιού, η οποία φανερά συγκινημένη, εξομολογήθηκε: «Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ γιατί εσύ ήσουν το έναυσμα και μπήκαμε στο νοσοκομείο. Μας βοήθησες πάρα πολύ, σε αγαπάμε πάρα πολύ… Δεν τα κατάφερε Τατιάνα μου… Τέσσερις μήνες πολύ δύσκολοι, με πολύ πόνο, κάθε μέρα και την άφηνε κάποιο ζωτικό της όργανο. Αλλά είχε πείσμα, πάντα με το χαμόγελο, ήθελε να ζήσει».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης