Η πρώτη ανάρτηση του Μανώλη Σαρρή μετά τη νίκη του στο MasterChef

Η πρώτη ανάρτηση του Μανώλη Σαρρή μετά τη νίκη του στο MasterChef

Ποιους ευχαριστεί ο μεγάλος νικητής 

manolis-sarris
Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του MasterChef 3 και νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 50,000 ευρώ.


Ο νέος Έλληνας MasterChef δύο ημέρες μετά τη νίκη του, αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη του.


Συγκεκριμένα, έγραψε: “Aλάνια μου! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη όλο αυτό τον καιρό! Μεγάλο μέρος αυτής της πορείας και της νίκης του MasterChef ανήκει δικαιωματικά στην οικογένειά μου, φίλους σε Ελλάδα και Άμστερνταμ, τους τρεις κριτές, τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πρώην συναδέλφους μάγειρες, και όλους όσους με πίστεψαν!! Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ/keep on pushing babies”.


Δείτε την ανάρτησή του:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αλανια μου! Σας ευχαριστω ολους απο καρδιας για την στηριξη και την αγαπη ολο αυτο τον καιρο! Μεγαλο μερος αυτης της πορειας και της νικης του @masterchefgr ανηκει δικαιωματικα στην οικεγενεια μου, φιλους σε Ελλαδα και Αμστερνταμ, τους τρεις κριτες, τους ανθρωπους μπροστα και πισω απο τις καμερες, πρωην συναδελφους μαγειρες,και ολους οσοι με πιστεψαν!! Σας αγαπω ολους παρα πολυ😘 keep on pushing babies😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Sarris (@man_sarr) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης