Κλάματα και λιποθυμίες για Ονούρ και Σεχραζάτ!

Κλάματα και λιποθυμίες για Ονούρ και Σεχραζάτ!

Κλάματα, αγκαλιές και παραλίγο …λιποθυμίες προκάλεσε η άφιξη του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού, Ονούρ και Σεχραζάτ, που προσγειώθηκε...

Κλάματα και λιποθυμίες για Ονούρ και Σεχραζάτ!
Κλάματα, αγκαλιές και παραλίγο …λιποθυμίες προκάλεσε η άφιξη του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού, Ονούρ και Σεχραζάτ, που προσγειώθηκε χθες το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, οι φανατικές θαυμάστριες της σειράς ήρθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας προκειμένου να συναντήσουν από κοντά το αγαπημένο ζευγάρι που έχει κατακτήσει και το ελληνικό κοινό.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στο Ζάππειο, η εντυπωσιακή Μπεργκιουζέρ εξέφρασε την αγάπη της για την Ελλάδα, ενώ ο σύζυγός της , Χαλίτ Εργκέντς, ευχαρίστησε τον ANT1 για την πρόσκληση, τονίζοντας πως οι δυο λαοί πρέπει να έρθουν πιο κοντά.Δεν έλειψαν όμως και τα απρόοπτα, αφού όταν η Σεχραζάτ πληροφορήθηκε πως μια ηλικιωμένη γυναίκα είχε έρθει από την Σπάρτη μόνο και μόνο για να τους δει, την κάλεσε κοντά της. Αυτό που ακολούθησε ήταν απερίγραπτο, αφού η γυναίκα από την συγκίνησή της λίγο έλειψε να χάσει τις αισθήσεις της.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης