Ελένη Τσολάκη: Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Ελένη Τσολάκη: Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Η ανάρτηση στο Instagram και η υπόσχεση που έδωσε 

Eleni_Tsolaki
Η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη έριξε αυλαία την περασμένη Παρασκευή και όσο να' ναι μια στεναχώρια και ένας προβληματισμός υπάρχουν. Η παρουσιάστρια του «Τι Λέει» επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Ελένη Τσολάκη τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της και έδωσε τη δική της υπόσχεση στο κοινό της.
Η παρουσιάστρια που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την ομάδα της την οποία συνόδεψε με το εξής κείμενο:

«Ηταν ενα ομορφο,γεματο,πληρες ταξιδι κ νιωθω ευγνωμων που το εζησα!!Εμαθα,ειδα,γνωρισα σαν να μεγαλωσα λιγακι μεσα μου...κραταω για μενα ολες εκεινες τις γλυκες στιγμες,τις αγωνιες,τα βλεματα,τις σκεψεις,τις λεξεις,τις στιγμες που εκαναν αυτο το ταξιδι μοναδικο...γιατι τα πολυτιμα τα κρατας φυλαγμενα για σενα!!
Ευχαριστω μεσα απ τη καρδια μου τη καθημερινη μου «οικογενεια»,ενας ενας κ ολοι μαζι το κανατε να συμβει!!
Θα μου λειψετε...?￰゚メユ? Παμε γι αλλα...κ θα τα ξαναπουμε συντομα!!!
Κλείσιμο
Κ να θυμαστε...τα ονειρα μπορει να μας ταλαιπωρουν λιγο,αλλα τη καταλληλη στιγμη πραγματοποιουνται!!! ».

View this post on Instagram

Ηταν ενα ομορφο,γεματο,πληρες ταξιδι κ νιωθω ευγνωμων που το εζησα!!Εμαθα,ειδα,γνωρισα σαν να μεγαλωσα λιγακι μεσα μου...κραταω για μενα ολες εκεινες τις γλυκες στιγμες,τις αγωνιες,τα βλεματα,τις σκεψεις,τις λεξεις,τις στιγμες που εκαναν αυτο το ταξιδι μοναδικο...γιατι τα πολυτιμα τα κρατας φυλαγμενα για σενα!! Ευχαριστω μεσα απ τη καρδια μου τη καθημερινη μου «οικογενεια»,ενας ενας κ ολοι μαζι το κανατε να συμβει!! Θα μου λειψετε...💕💕💕 Παμε γι αλλα...κ θα τα ξαναπουμε συντομα!!! Κ να θυμαστε...τα ονειρα μπορει να μας ταλαιπωρουν λιγο,αλλα τη καταλληλη στιγμη πραγματοποιουνται!!! #tileei #team

A post shared by elenitsolaki (@elenitsolaki) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης