Η απάντηση της παραγωγής του «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» στον Κώστα Βουτσά μετά την αποχώρησή του

Η απάντηση της παραγωγής του «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» στον Κώστα Βουτσά μετά την αποχώρησή του

«Η παραγωγή δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην οικονομική αντιπρόταση του κυρίου Βουτσά» είπε μεταξύ άλλων ο παραγωγός της παράστασης 

Kostas_Voutsas
Ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει στη παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» και ο λόγος είναι τα χρήματα που του πρότειναν. «Τα χρήματα που μου πρότειναν για τη συνέχεια της Σμύρνης, ήταν χρήματα που θα έπρεπε να πάρω στην αρχή της καριέρας μου. Ήταν το 1/3 της αμοιβής που έπαιρνα για την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Θεώρησα εξευτελιστικό το ποσό και είπα αντίο. Προφανώς θέλησαν να κάνουν οικονομία στα χρήματα των ηθοποιών. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τη Μιμή μου, γιατί τη Μιμή Ντενίση την παραδέχομαι ως μεγάλο ταλέντο σε ό,τι κάνει στο θέατρο. Έχω ήδη κλείσει άλλη δουλειά στο θέατρο Λαμπέτη» είπε ο ηθοποιός σε δηλώσεις του στο Πρω1νό του ANT1.



Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή παρουσιάστηκε η απάντηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και παραγωγού της παράστασης, Θρασύβουλου Γιάτσου, ο οποίος ανέφερε: «Πρόκειται για μία παράσταση με πολύ μεγάλο κόστος, επομένως και οι αμοιβές των ηθοποιών προσαρμόζονται. Η οικονομική πρόταση δεν ήταν προσβλητική, αλλά στο πλαίσιο των αμοιβών των ηθοποιών του μεγέθους του κυρίου Βουτσά. Η παραγωγή δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην οικονομική αντιπρόταση του κυρίου Βουτσά. Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια εκ μέρους παραγωγής, η εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του κυρίου Βουτσά είναι απεριόριστη».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης