Κρίστη Κρανά: «Η Ιωάννα Μπέλα πρέπει να προσέξει την εικόνα της»

Κρίστη Κρανά: «Η Ιωάννα Μπέλα πρέπει να προσέξει την εικόνα της»

«Να μάθει σωστά ελληνικά, να μη μιλάει για τις πλαστικές, για τα χαστούκια», είπε μεταξύ άλλων η Κρίστη Κρανά 

458c39e4-kristi_krana_2
Συνέντευξη στο Πρω1νό παραχώρησε σήμερα η Κρίστι Κρανά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ιωάννα Μπέλλα, τις πλαστικές, αλλά και το GNTM. H Κρίστι, έχοντας χρόνια στο χώρο του modelling, και διδάσκοντας πολλές νέες κοπέλες που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες μοντέλα, μίλησε για όλα και ήταν αρκετά αποκαλυπτική.

«Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα κορίτσι όμορφο αλλά πιστεύω ότι πρέπει να προσέχει την εικόνα της. Εγώ, αν την είχα, θα τη συμβούλευα πού να πάει, πού να δώσει συνέντευξη, πώς να ντυθεί, τι ερωτήσεις να μην επιτρέψει να της κάνουν. Να μάθει σωστά ελληνικά, να μη μιλάει για τις πλαστικές, για τα χαστούκια». 

Σε σχέση με τις πλαστικές η Κρίστι αναφέρθηκε στο ότι έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό και της έχουν επιτεθεί:

«Βγήκα και είπα για τα κορίτσια που κάνανε πλαστικές και με απείλησαν. Μου είπαν θα έρθουμε να τα σπάσουμε όλα, επειδή είπα δημόσια ότι δεν θα έπρεπε τα νέα κορίτσια να κάνουν πλαστικές. Στο Next Top Model αναφέρθηκα. Μόνο εγώ το είπα; Δεν πειράζει, όμως, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Το ξεπέρασα».


Σχετικά με το εάν έχει κάνει η ίδια πλαστικές, απάντησε πως δεν έχει κάνει, αλλά έχει δοκιμάσει μεσοθεραπείες και botox την τελευταία πενταετία, όπως πολλές γυναίκες.

Τέλος, όπως είπε, για τα κορίτσια των reality, δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί μπαίνουν υποχρεωτικά μετά στην τηλεόραση, ενώ δεν πιστεύει πως τα κορίτσια του GNTM θα κάνουν καριέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παίρνεις ένα κοριτσάκι επειδή έβγαλε λίγο το μεμεδάκι της και λίγο το πωπουδάκι της και την βγάζεις στην τηλεόραση»;


Κλείσιμο
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης