Γιάννα Τερζή για Eurovision: Η Ελλάδα δεν πήγε με άρτια υποστήριξη

Γιάννα Τερζή για Eurovision: Η Ελλάδα δεν πήγε με άρτια υποστήριξη

Την εμπειρία της στη Eurovision περιέγραψε η Γιάννα Τερζή

yianna_terzi_xx
Για την εμπειρία της στη Eurovision μίλησε για ακόμα μια φορά η Γιάννα Τερζή η οποία εξέφρασε το παράπονό της λέγοντας πως η αποστολή της Ελλάδας αν και απέσπασε πολύ καλές κριτικές δεν είχε την άρτια υποστήριξη. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» λέγοντας:

«Στη Eurovision πήγα τυχαία, δεν υπήρχε σχέδιο. Είχαμε γράψει κάτι ξένα τραγούδια και είπαμε μήπως τα δώσουμε σε κάποιον για τη Eurovision. Και ανακοινώνει η ΕΡΤ ότι θέλει ελληνικό. Και μου είπαν τα παιδιά να γράψουμε ένα ελληνικό. Πάνω στην πλάκα και μέσα σε 40 λεπτά γράφτηκε το “Όνειρό μου”. Όλα αυτά έγιναν τελευταία στιγμή! Στείλαμε το demo κι εγώ δεν είχα καν αποφασίσει. Πίστευα πάρα πολύ στο τραγούδι. Δικαιώθηκα από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το τραγούδι.Χτύπησε πρωτιά τη δεύτερη μέρα σε όλες τις πλατφόρμες. Η αποστολή της Ελλάδας δεν πήγε με άρτια υποστήριξη. Δεν είναι τι και ποιος έφταιξε, είναι μια ολόκληρη ιστορία, την οποία επιλέγω να αφήσω πίσω μου και να κρατήσω το πόσο στήριξε ο κόσμος και τα media αυτό το τραγούδι. Είναι πρωτοφανές! Υπάρχει μια ιστορία από πίσω την οποία δεν θέλω να σκεπάσει το τι έγινε με το τραγούδι στις ψυχές των Ελλήνων».

Γιάννα Τερζή για ΕΡΤ και Eurovision: «Υπάρχει μια ιστορία από πίσω…»


Στη συνέχεια της συνέντευξής της μίλησε και για το φαινόμενο των καιρών μας και το bullying λέγοντας πως «ο ενήλικας που κάνει bullying είναι κάτι που το έχει σχεδιάσει».

View this post on Instagram

DON’T ACCEPT BULLYING! DON’T BE A BULLY! CREATE GOOD KARMA ❤️ • • Thank you @nonoram @alphatv

A post shared by Yianna Terzi (@yiannaterzi) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης