Ζωή Λάσκαρη: Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θυμήθηκε τα γενέθλια της μαμάς της

H ανάρτηση της κόρης της Ζωής Λάσκαρη που σήμερα θα γινόταν 74 ετών

Σαν σήμερα πριν από 74 χρόνια γεννήθηκε η Ζωή Λάσκαρη. Η κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν το ξέχασε και μέσα από το Instagram της φρόντισε να κρατήσει τη μνήμη της ζωντανή.

Θυμήθηκε τα όμορφα γενέθλιά της μαμάς της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η μέρα που γεννήθηκες μανούλα… εύχομαι να είσαι καλά… το γέλιο σου… η αγκαλιά σου... η φωνή σου… η μυρωδιά σου... υπάρχουν μέσα μου… πάντα θα σε κουβαλάω ό,τι και να κάνω όπως πάντα θα το γιορτάζαμε σήμερα…. θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ… αφού με ξέρεις…και όπως έλεγες ΠΑΝΤΑ..» Η Παναγιά μαζί σου αγαπούλα μου»… όντως… είναι μαζί μου… σε λατρεύω αστέρι μου… μου φωτίζεις τον δρόμο μου… το νιώθω».



View this post on Instagram

12/12....η μέρα που γεννήθηκες μανούλα...εύχομαι να είσαι καλα...το γέλιο σου...η αγκαλιά σου..η φωνή σου...η μυρωδιά σου..υπάρχουν μέσα μου...πάντα θα σε κουβαλάω οτι κ να κάνω❤️οπως πάντα θα το γιορτάζαμε σήμερα...θα κάνω οτι καλύτερο μπορώ...αφου με ξέρεις...κ όπως έλεγες ΠΑΝΤΑ..» Η Παναγιά μαζί σου αγαπούλα μου»....όντως...είναι μαζί μου...❤️❤️❤️σε λατρεύω αστέρι μου....μου φωτίζεις τον δρόμο μου....💎το νοιώθω💎

A post shared by Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr