Greece's Next Top Model: Αποχώρηση με κλάματα

Greece's Next Top Model: Αποχώρηση με κλάματα

Η Κατερίνα Βισέρη στο άκουσμα της απόφασης των κριτών του Next Top Model ξέσπασε σε κλάματα, αποχαιρέτησε τους κριτές και τις συμπαίκτριες της - Τι είπε λίγο μετά την αποχώρησή της

viseri02
Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model τα κορίτσια διαγωνίστηκαν σε δύο δοκιμασίες. Στη πρώτη δοκιμασία τα μοντέλα έπρεπε να χωριστούν σε τριάδες και να συνεργαστούν με κορίτσια από την Αφρική. Στη συνέχεια έπρεπε να φτιάξουν ένα βίντεο, μέσα από το οποίο θα έστελναν ένα μήνυμα για την αλληλεγγύη των γυναικών.

Στη δεύτερη δοκιμασία τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν και από τις λήψεις θα προέκυπτε ποια θα αποχωρούσε. Τα μοντέλα πόζαραν στον φακό, ωστόσο, δεν είχαν όλες το ίδιο καλό αποτέλεσμα κάτι που τους τόνισαν οι τέσσερις κριτές όταν βρέθηκαν απέναντι τους.

Η Κατερίνα Βισέρη, η Ειρήνη Στεργιανού, η Έλντα και η Μαριάννα ήταν οι προτεινόμενες για αποχώρηση καθώς είχαν τις λιγότερο καλές φωτογραφίες. Τελικά οι κριτές αποφάσισαν ότι η Κατερίνα είχε τις χειρότερες φωτογραφίες. Η Κατερίνα στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα, αποχαιρέτησε τους κριτές, και τις συμπαίκτριες της.

View this post on Instagram

Η Κατερίνα αποχωρεί σήμερα από το #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

View this post on Instagram

12o Επεισόδιο αποκλειστικά #Backstage #6 #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης