"Φορτωμένη" σήμερα η Ελένη!

"Φορτωμένη" σήμερα η Ελένη!

Τετάρτη σήμερα! Η μέρα των περιοδικών για την Ελένη και την παρέα της…Φαίνεται όμως πως η ξανθιά παρουσιάστρια δεν είχε τα χθεσινά κεφάκια...

"Φορτωμένη" σήμερα η Ελένη!

Τετάρτη σήμερα! Η μέρα των περιοδικών για την Ελένη και την παρέα της…Φαίνεται όμως πως η ξανθιά παρουσιάστρια δεν είχε τα χθεσινά κεφάκια κι έτσι δεν άφησε ούτε καρφίτσα να πέσει κάτω. Σχολίαζε τα πάντα! Όσα έβλεπε και άκουγε…τίποτα δεν της ξέφυγε.

Ας ξεκινήσουμε από την πολυσυζητημένη πια εμφάνιση της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου, στην εκπομπή της Τσαπανίδου. «Μα είναι δυνατόν να την ρωτάνε γιατί δεν ήλθε στην πρεμιέρα; Καλά απάντησε ότι εδώ έχει ελευθέρας να έλθει όποτε θέλει. Μην μου τη φέρνετε σε δύσκολη θέση», είπε φανερά ενοχλημένη η Ελένη και συνέχισε…να ασχολείται με την κουμπαρούλα της, όταν ξάφνου την είδε αγκαλιά να διασκεδάζει με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Πολύ χαίρομαι» αναφώνησε η Ελένη, και ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε όταν μία από τις συνεργάτιδές της αναφερόμενη στην φιλία του Αντώνη Κανάκη με τον πρώην συζύγό της, τους προσφώνησε ως «ο Κανάκης και ο κος Λάτσιος». Τι το ‘θελε κι αυτή;  Μόνον που δεν την έφαγε την κοπέλα, λέγοντάς της «υπονοείς κάποια διαφορά άλλου τύπου; Είναι ή ο Λάτσιος και ο Κανάκης, ή ο κος Λάτσιος και ο κος Κανάκης».

Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε…Σωστή η Ελένη!

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης