Το παραδοσιακό μενού της Μαρίας Μενούνος που εξέπληξε τους καλεσμένους της

Το παραδοσιακό μενού της Μαρίας Μενούνος που εξέπληξε τους καλεσμένους της

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε ετοιμάσει για τον γάμο παραδοσιακά ελληνικά πιάτα

MENOUNOS
Έναν όμορφο και παραδοσιακό γάμο έκανε πριν μερικές ημέρες η διάσημη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος. Η Μαρία αποφάσισε να παντρευτεί στο χωριό της, ωστόσο φρόντισε οι καλεσμένοι της να περάσουν καλά και να φάνε καλά. Για αυτό φρόντισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η εταιρεία του οποίου ανέλαβε από τον στολισμό του χώρου μέχρι το φαγητό και τα γλυκά του γάμου.


Ο σεφ του «Δειπνοσοφιστήριον», Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε ετοιμάσει για τον γάμο παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που έγινε το γαμήλιο γλέντι είχειστηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας. Το μενού, ωστόσο, είχε έντονες πινελιές από την τοπική κουζίνα διαφόρων περιοχών και εντονότερες από την Κρήτη.


Πολύ εντυπωσιακός ήταν ο στολισμός, όπου τα πάντα «φώναζαν» Ελλάδα. Η νύφη είχε ζητήσει ο στολισμός να έχει λεμόνια και στις συνθέσεις που στόλιζαν τα τραπέζια και τον χώρο υπήρχαν συνολικά 1.500 λεμόνια, όπως αποκάλυψε η ίδια η Μενούνος σε ένα από τα stories της στο Instagram.  Λεμόνια ζωγραφισμένα είχε και τα αναμνηστικά σουπλά που είχαν τοποθετηθεί στα πιάτα, με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς.


Δείτε τις φωτογραφίες:

d_10
Δημήτρης Σκαρμούτσος


Κλείσιμο
upl5bbb0f6ce742c
upl5bbb0f7d8cefc
upl5bbb0f8f1357b
upl5bbb0f531266f
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης