Σάρωσε στην τηλεθέαση η Σταματίνα Τσιμτσιλή

ts

Στη ζώνη προβολής του, το Ηappy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha ήταν πρώτο και στις γυναίκες 25-44, με μέσο όρο τηλεθέασης 24,6%

Το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή που προβάλλεται από τη συχνότητα του Alpha βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης, τον πρώτο μήνα της φετινής σεζόν.

Την περίοδο 10 Σεπτεμβρίου – 10 Οκτωβρίου 2018, η πρωινή εκπομπή του Alpha, ήταν η πρώτη επιλογή του δυναμικού κοινού 18-54 στη ζώνη προβολής του, με μέσο όρο τηλεθέασης 19,6%, αφήνοντας πίσω 3,3 μονάδες τον δεύτερο σταθμό (ΑΝΤ1).Στη ζώνη προβολής του, το Ηappy Day στον Alpha ήταν πρώτο και στις γυναίκες 25-44, με μέσο όρο τηλεθέασης 24,6%, αφήνοντας πίσω 7,9 μονάδες τον δεύτερο σταθμό (STAR).


ΣΧΟΛΙΑ (3)

Χχμ

Σάρωσε λέει! Άκου τίτλος ! Σάρωσε, τα πήρε σβαρνα όλα !!!!! Τι λες ρε....

Πλάκα έχετε

Ντε και καλά να προωθήσετε τη συγκεκριμένη εκπομπή χρησιμοποιώντας επιλεγμένες ομάδες ηλικιών. Εγώ που παρακολουθώ τη Nielsen κάθε μέρα βλέπω ότι στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης ο Οικονόμου (ΣΚΑΙ) με τον Παπαδάκη (ΑΝΤ1) εναλλάσσονται στις δυο πρώτες θέσεις με ποσοστά 25-28% ενώ η κυρία Τσιμτσιλή ακολουθεί σε αρκετά μεγάλη απόσταση με 14-17%.

NICK

Σπουδαία έκτακτη είδηση!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

GNTM_exof

Τη Δευτέρα θα αποχωρήσει ένα από τα 5 κορίτσια, την Τρίτη θα γίνει η δεύτερη αποχώρηση και την Τετάρτη θα μάθουμε τη μεγάλη νικήτρια

6