Ρούλα Κορομηλά: «Δεν είμαι εγώ η πρωταγωνίστρια στο Big Brother»!

Ρούλα Κορομηλά: «Δεν είμαι εγώ η πρωταγωνίστρια στο Big Brother»!

Ανανεωμένη και όμορφη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του “Big Brother” του οποίου το trailer είναι έτοιμο και ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται στους δέκτες μας...

Ρούλα Κορομηλά: «Δεν είμαι  εγώ η πρωταγωνίστρια στο Big Brother»!
Ανανεωμένη και όμορφη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του “Big Brother” του οποίου το trailer είναι έτοιμο και ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται στους δέκτες μας. “Βρίσκεται σε άκρως δημιουργική φάση και αισθάνεται πολύ καλά μέσα της”, δηλώνει άνθρωπος που τη γνωρίζει.  

''Περπατάω πάνω  σε ψηλοτάκουνες γόβες, περπατάω  όμως και ξυπόλητη. Δεν φοβάμαι  να σκοντάψω. Θα ξανασηκωθώ'', λέει  η ίδια η Ρούλα στο Down Town σχετικά με το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα ενώ για τα κακεντρεχή δημοσιεύματα τονίζει: ''Δεν βλέπω, δεν ακούω και δεν διαβάζω τίποτα από όλα αυτά. Είμαι προσηλωμένη στον στόχο μου''. Υποστηρίζει πως δεν φοβάται τίποτα και είναι σίγουρη πως το επιτελείο της θα βάλει τα δυνατά του για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα ενώ δηλώνει χαρακτηριστικά:  

''Ο σταθμός  δεν θα μου ανέθετε ποτέ  να παρουσιάσω κάτι που θα  με εξέθετε. Γι' αυτό μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή. Ο παρουσιαστής δεν πρέπει να επαναπαύεται στις δάφνες του. Αν δεν ξεβολεύεσαι, δεν έχει αξία. Πρέπει να πάρεις το ρίσκο, να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, βάζοντας όμως τη δική σου σφραγίδα και την προσωπικότητά σου. Το ενδιαφέρον είναι να κάνεις τεράστια άλματα προς τα μπροστά, να σπρώχνεις τον εαυτό σου στην πρόκληση και όχι να στέκεσαι παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Δεν είμαι εγώ η πρωταγωνίστρια στο Big Brother. Πρωταγωνιστές είναι οι 14 παίκτες''.

Κλείσιμο
Προς το παρόν πάντως πρωταγωνίστρια είναι η Ρούλα! Από τις 3 Οκτωβρίου να δούμε ποιος θα κλέψει την παράσταση…
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης