Η Τονια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιαςείναι μαζί τους τελευταίους εννιά μήνες και φάινονται τρελά ερωτευμένοι. Η γνωστή ηθοποιός και ο ταλαντούχος ερμηνευτής και δημιουργός συνεχίζουν τις διακοπές τους. Οι δυο τους απόλαυσαν μια μικρή ρομαντική απόδραση στην όμορφη Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη πόλη των ερωτευμένων την όμορφη Βενετία.
Το ζευγάρι επισκέφθηκε την πλατεία του Αγίου Μάρκου, έκανε τις βόλτες του στα κανάλια και ανέβασε φωτογραφίες στα social media. Και μπορεί στην αρχή να ήθελαν και οι δύο να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να είναι διακριτικοί, τώρα πια όμως δεν κρύβονται.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.