Γάμος Τανιμανίδη- Μπόμπα: Το συρτάκι της νύφης και το... πέταγμα της ανθοδέσμης

Γάμος Τανιμανίδη- Μπόμπα: Το συρτάκι της νύφης και το... πέταγμα της ανθοδέσμης

Η Χριστίνα και ο Σάκης τα έδωσαν όλα στο γλέντι του γάμου τους 

boba4
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν λίγο πριν τις 8 το βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα. Ο πολυαναμενόμενος γάμος έγινε στη Σίφνο -και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και κουμπάροι τους ήταν οι καλοί τους φίλοι Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.



Η Χριστίνα και ο Σάκης διασκέδασαν πολύ στον γάμο τους και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με τη συνοδεία ποντιακής μουσικής, ενώ όταν έφτασαν στον χώρο της δεξίωσης μπήκαν χορεύοντας με τη συνοδεία βιολιών. Στη συνέχεια το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό με το τραγούδι Stand by Me ενώ στη συνέχεια χόρεψαν και συρτάκι! Νωρίτερα και συγκεκριμένα μετά τον πρώτο χορό, η νύφη πέταξε την ανθοδέσμη στις... ελεύθερες φίλες της με τη συνοδεία του τραγουδιού Single Ladies της Beyonce.






Δείτε παρακάτω τον πρώτο χορό του ζευγαριού, τη νύφη να χορεύει μαζί με όλους τους καλεσμένους και πιο κάτω το πέταγμα της ανθοδέσμης:





Κλείσιμο




Η Χριστίνα Μπόμπα πετάει την ανθοδέσμη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης