Ελένη Τσολάκη: Οι αλλαγές που κάνει στη διατροφή της για να είναι πάντα σε φόρμα

Ελένη Τσολάκη: Οι αλλαγές που κάνει στη διατροφή της για να είναι πάντα σε φόρμα

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα κάνει και είναι πάντα καλλίγραμμη και εντυπωσιακή

Eleni_Tsolaki
Η Ελένη Τσολάκη προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην απογευματινή ζώνη του Alpha. Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζοντας πολλές φορές με τις αναλογίες της. Η παρουσιάστρια σε ένα νέο κείμενο που έγραψε στο blog της, elenitsolaki.gr αποκάλυψε τις αλλαγές που κάνει στη διατροφή της για να είναι πάντα σε φόρμα και ενδεχομένως για να χάσει κάποια κιλά που πήρες στις διακοπές της.

Χαρακτηριστικά έγραψε τα πέντε πράγματα που ακολουθεί

Βάλε πρόγραμμα στη διατροφή σου
Το καλοκαίρι όλοι μας ξεφεύγουμε από το πρόγραμμά μας και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Θέσε σε εφαρμογή το πρόγραμμά σου, ξεκίνα τα μικρά υγιεινά γεύματα ανά 3 ώρες και σίγουρα θα δεις το σώμα σου να επανέρχεται. Άλλωστε το μόνο σίγουρο είναι πως το σώμα δεν «ξεχνάει».

Ξεκίνα την άσκηση
Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αμελήσεις. Ξεκίνα την άσκηση όσο πιο άμεσα μπορείς. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ανανεώσεις την εγγραφή σου στο γυμναστήριο.

Απέφυγε το βραδινό γεύμα
Κλείσιμο
Το καλοκαίρι συνήθως όλοι ακολουθούμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα στη διατροφή μας. Το βραδινό γεύμα γίνεται πιο αργά, θα φάμε κάτι έτοιμο και μάλλον μεγαλύτερες ποσότητες. Τώρα όμως αυτά πρέπει να μπουν στην άκρη. Κατανάλωσε το βραδινό σου γεύμα μέχρι τις 20:00 και προτίμησε κάτι ελαφρύ.

Αντικατάστησε τώρα τα cocktails
Τα χαρήκαμε, τα απολαύσαμε, αλλά τώρα πρέπει να αντικατασταθούν με υγιεινά smoothies και χυμούς από φρέσκα φρούτα. Ο λόγος για τα cocktails τα οποία μας κράτησαν συντροφιά τα όμορφα καλοκαιρινά βράδια αλλά μας χάρισαν και κάποιες παραπάνω θερμίδες. Τώρα επιστροφή σε όσα αγαπήσαμε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης