O Νίκος Μουρατίδης τα «χώνει» για Ντάνο και Μενεγάκη

O Νίκος Μουρατίδης τα «χώνει» για Ντάνο και Μενεγάκη

Ο Νίκος Μουρατίδης σχολιάζει και τα λέει έξω από τα δόντια

Mouratidis-Danos-Menegaki
Δεν μασάει τα λόγια του και όταν ανοίγει το στόμα του τα λέει έξω από τα δόντια. Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη ο οποίος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή, Splash αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή στο Τατουάζ αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη.

«Κάποια παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά τα show επιβίωσης… ο Ντάνος που του έδωσαν ρόλο στο σίριαλ, από που κι ως πού; Διαβάζω και τις γνώμες ανθρώπων που εκτιμώ. Αυτό που είπε ο κ. Κοκκινόπουλος ας πούμε, ότι είτε παίζει η γάτα μου, είτε παίζει ο Ντάνος, είναι το ίδιο και το αυτό και το πιστεύω. Δεν είναι αστείο πράγμα να είσαι ηθοποιός. Έχουν πάει κι έχουν χτυπηθεί κάτω. Έχουν διαβάσει του κόσμου τους συγγραφείς. Κι από την άλλη λέει δεν θέλω να με κρίνεται αυστηρά. Γιατί να μην σε κρίνουμε αυστηρά; Δεν παίζεις ηθοποιός; Θα κριθείς ως ηθοποιός».

Αναφερόμενος σε τηλεοπτικά πρόσωπα, σχολίασε και την Ελένη Μενεγάκη: «Πόσα χρόνια θα μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσα χρόνια έχουν περάσει; Είναι κουκλάρα, όποτε τη βλέπω από κοντά είναι σαν κουφέτο και κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης