Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτογραφία στο Instagram

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτογραφία στο Instagram

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θυμάται την αγαπημένη της μητέρα Ζωή Λάσκαρη

Maria_Eleni-Zoi_Laskari
«Σχεδόν χρόνος ζήσε στο τώρα να χαίρεσαι τον χρόνο σου στην γη τίποτα δεν είναι δεδομένο όσο έχουμε πράγματα που δεν αγοράζονται είμαστε πλούσιοι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει την ευτυχία, την αγάπη, την αγκαλιά, το γέλιο, την φιλία, την οικογένεια ευτυχώς; Είμαι καλά όταν έχω αυτά που δεν αγοράζονται;». Με αυτό μήνυμα και μια πολύ όμορφη κοινή τους φωτογραφία η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θυμάται την μητέρα της Ζωή Λάσκαρη.

Στις 18 Αυγούστου θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα που την αγάπησε για το ταλέντο της και την θετική αύρα που την διακατείχε.

Είμασταν 3...γίναμε 2.....οικογένεια τι σπουδαίο πράγμα..είμαστε τοσο περαστικοί..τόσο ανούσια ολα..εκτος απο την αγάπη κ την πίστη💎κ το νοιάξιμο..ολα αλλάζουν 💎είναι αναγκαίο💎κάθε αλλαγη κ πόνος💎αλλα μέσα απο τον πόνο μαθαίνεις προχωράς..ποτέ δεν είμαστε μόνοι💎οταν εχουμε πίστη κ αγάπη μεσα μας❤️Η Παναγιά μαζι μας πάντα💎Μην κρίνεις ποτε...μην κατηγορείς ποτε...ποτε δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή💎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης