Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»

«Καλό της ταξίδι» 

aggelopoulos
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, συγκίνησε σήμερα τους θαυμαστές τους με τα όσα έγραψε για ένα αγαπημένο του πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, πέθανε η Μαρία Περουλάκη, μια γυναίκα που του έστελνε μηνύματα με ποιήματα τα οποία έγραφε αποκλειστικά για εκείνον.

Μπορεί να μην ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά στη καρδιά του Γιώργου κατέχει μια ξεχωριστή θέση. Έτσι, θέλοντας να της πει το δικό του αντίο, δημοσίευσε μια εικόνα στο προφίλ του και μέσω της λεζάντας, έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.


«Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο. Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτε! Μια ποιήτρια που έγραφε για μένα σαν να ήταν οικογένεια μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό μου που δεν συναντηθήκαμε να σε ευχαριστήσω από κοντά. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτής της Κυρίας. Κυρία Μαρία Περουλάκη (γιαγιά μου) σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Να έχεις καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στην όμορφη ψυχή σου».



Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο .Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτε !Μια ποιήτρια που έγραφε για μένα σαν να ήταν οικογένεια μου .Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό μου που δεν συναντηθήκαμε να σε ευχαριστήσω από κοντά .Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτής της Κυρίας .Κυρία Μαρία Περουλάκη (γιαγιά μου)σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ! Να έχεις καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στην όμορφη ψυχή σου !!! 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Danos Page (@official_danos_ga) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης