Στέλιος Κρητικός: Τα λεφτά, η Σπυροπούλου και τα χαμένα κιλά

Στέλιος Κρητικός: Τα λεφτά, η Σπυροπούλου και τα χαμένα κιλά

Ο ηθοποιός αποκάλυψε γιατί πήγε στο Survivor αλλά και τι λέγεται για τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης

Stelios_Kritikos
Για την εμπειρία του στο Survivor μίλησε ο Στέλιος Κρητικός ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και τα καρφιά του. Ο ηθοποιός που μίλησε στο Πρω1νό αποκάλυψε το λόγο που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν για την διαφορετική εικόνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Δέχτηκα την πρόταση γιατί ήθελαν οι γιοι μου, αλλά και για το οικονομικό. Τα χρήματα ήταν αρκετά καλά, αλλά υπήρχαν και καλύτερα από τα δικά μου. Δεν με αφορά αν κάποιος παίρνει περισσότερα χρήματα από εμένα. Μαγκιά του. Είδα ανθρώπους να αλλάζουν» δήλωσε ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση αν η Κωσνταντίνα Σπυροπούλου είχε «διπλή εικόνα» μπρος και πίσω από τον τηλεοπτικό φακό απάντησε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχω αντιληφθεί ότι ήταν αλλιώς μπροστά από τις κάμερες και αλλιώς πίσω».

Όσο αφορά τα «πεσμένα» νούμερα του παιχνιδιού επιβίωσης, συγκριτικά με τον περσινό κύκλο είπε: «Κανείς δεν πίστευε ότι το φετινό Survivor θα είχε την ίδια επιτυχία που είχε το περσινό. Από ό,τι ξέρω στο κανάλι είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα».

Τέλος αποκάλυψε πως μέσα στο Survivor έχασε 15 κιλά.

faysbook.gr Στέλιος Κρητικός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης