Η επιστροφή της Μίνας Αρναούτη στη ζωή και στην TV

Η επιστροφή της Μίνας Αρναούτη στη ζωή και στην TV

«Όσο δύσκολη κι αν είναι σήμερα η κατάστασή μου, πρέπει να δουλέψω. Να πάρω δίπλωμα οδήγησης, να βρω ένα σπίτι, να ξαναχτίσω τη ζωή μου από την αρχή», λέει η Μίνα

mina01
Είναι Φεβρουάριος του 2016 όταν η Ελλάδα παγώνει από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Στο μοιραίο τζιπ βρίσκονται δύο φίλες του, η μία εκ των οποίων ακούει στο όνομα Μίνα Αρναούτη. Τα κορίτσια σώζονται, το όνομά της Μίνας φιγουράρει σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών, οι «μάχες» με την οικογένεια Παντελίδη προκαλούν ερωτήματα, οι δύσκολες μέρες μένουν πίσω, το αύριο φαντάζει ελπιδοφόρο.

Η Μίνα αποφασίζει να επιστρέψει στη ζωή μετά από μία περίοδο καταπόνησης τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Είναι μέσα Μαΐου όταν περνά δειλά αλλά ταυτόχρονα αποφασιστικά την πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού «Extra» στο Περιστέρι, ο οποίος μετονομάστηκε πρόσφατα σε «Νέο Κανάλι».

Κάποιοι την κοιτούν με απορία, κάποιοι άλλοι τη ρωτούν «τι θα κάνεις εδώ» κάποιοι τρίτοι επικεντρώνουν το βλέμμα τους στο κέφι της νεαρής κοπέλας για δουλειά. Η Μίνα, περνά αμέτρητες ώρες στο κανάλι, συμμετέχει στις συσκέψεις όλων σχεδόν των «νεοσύστατων» εκπομπών, απαντάει σε κάθε «περίεργη» ερώτηση, αποκαλύπτει ότι η περιπέτεια της υγείας της δεν τελείωσε ακόμη καθώς έχει μπροστά της δύο ακόμη χειρουργεία και παραδέχεται πως «όσο δύσκολη κι αν είναι σήμερα η κατάστασή μου, πρέπει να δουλέψω. Να πάρω δίπλωμα οδήγησης, να βρω ένα σπίτι, να ξαναχτίσω τη ζωή μου από την αρχή».

Κλείσιμο
Mina_2
Mina1


Τους πείθει όλους. Τόσο τους ιθύνοντες του καναλιού όσο και τους συναδέλφους της οι οποίοι μιλούν για ένα «καλό παιδί με όρεξη για δουλειά, που “γράφει” στο γυαλί και στις καρδιές μας». Λίγο καιρό αργότερα, και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου, η Μίνα μπαίνει στο πάνελ της εκπομπής «Αποκαλύψεις» μαζί με τους Τζώρτζια Συρίχα, Θάνο Μακριγαμβράκη και Ρενέ Σαραντινού, την οποία θα παρουσιάζει από το Σάββατο 9 Ιουνίου στη μία το μεσημέρι η Νένα Χρονοπούλου.

Έχοντας τελειώσει σχολή δημοσιογραφίας και έχοντας πάρει την απόφαση να «ξεκινήσει» μία νέα σελίδα στη ζωή της, λίγοι είναι εκείνοι που αμφιβάλουν για την επιτυχία της. Είναι νέα, είναι όμορφη, είναι έξυπνη, είναι τυχερή, είναι καλό παιδί κι όπως λέει η ίδια «είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω μπροστά και να παλέψω για τη Μίνα»...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης