Σπυριδούλα Ρόκομου: Μοιάζει στην Σάρον Στόουν και κάνει μόντελινγκ στο Πρω1νό

Σπυριδούλα Ρόκομου: Μοιάζει στην Σάρον Στόουν και κάνει μόντελινγκ στο Πρω1νό

Το 21χρονο μοντέλο μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι να είσαι όμορφος αλλά και για την επιθυμία της να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση

Spyridoula_Rokomou
Η Σπυριδούλα Ρόκομου είναι 21 ετών με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σερβία και έχει σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Η όμορφη νεαρά είναι ένα από τα νέα και φρέσκα πρόσωπα που πλαισιώνουν την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Το μοντέλο μίλησε στο protothema.gr και την Πηνελόπη Μασσούρη για την εμπειρία της στο χώρο της ομορφιάς, τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.

-Ποια είναι η πρώτη σου εμπειρία πάνω σε θέματα ομορφιάς;
Η πρώτη μου εμπειρία ήταν πριν από περίπου μισό χρόνο όταν αναδείξαμε σε ένα show βραδινό μακιγιάζ πάνω στο πρόσωπό μου. Αυτή ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα.

-Η εξωτερική ομορφιά συμβαδίζει με την εσωτερική; Διαθέτεις ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και είσαι μόλις 21 ετών. Πόσο σημαντικό είναι σε αυτή την ηλικία να είναι κάποια κοπέλα όμορφη;
Κατά τη γνώμη μου οι πανέμορφοι άνθρωποι είναι αυτοί που συνδυάζουν μια ωραία εμφάνιση και έναν ωραίο χαρακτήρα. Η ομορφιά της ψυχής βγαίνει προς τα έξω και διαρκεί για πάντα. Στην ηλικία των 21 ομολογώ πως η ομορφιά αποτελεί ένα ισχυρό όπλο σε πάρα πολλούς τομείς. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι το παν.

Spyridoula_Rokomou1
Spyridoula_Rokomou2


-Το πρόσωπό σου έχει απίστευτες ομοιότητες με αυτό της Σάρον Στόουν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στο «Βασικό Ένστικτο». Βλέπεις ταινίες της; Πώς αντιμετωπίζεις την έλξη του άλλου φύλου προς τα εσένα;
Κλείσιμο
Την Σάρον Στόουν τη θεωρώ γυναίκα είδωλο. Εκτός από πανέμορφη και γοητευτική ακόμα και σήμερα έχει ταμπεραμέντο, στιλ και απίστευτο ταλέντο στην υποκριτική. Με χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να βρίσκει ομοιότητες στα πρόσωπά μας. Φυσικά και βλέπω ταινίες της και το «Βασικό Ένστικτο» και το «Καζίνο» είναι από τις αγαπημένες μου. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω την έλξη του αντίθετου φύλου προς τα εμένα έχω τον εξής τρόπο σκέψης: Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος θέλει να νιώθει ποθητός και να ελκύει το αντίθετο φύλο. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να γίνεται ο επιδιωκόμενος στόχος του και να μην ψάχνει την επιβεβαίωση σε όλο αυτό.

Spyridoula_Rokomou3
Spyridoula_Rokomou5


-Πώς είναι η δουλειά σου στο Πρω1νό;
Για τη δουλειά μου στο Πρω1νό με την Φαίη Σκορδά θέλω να ευχαριστήσω πολύ το πρακτορείο στο οποίο εργάζομαι το «Happy People Models» ταυτόχρονα και την Βενετία Κυρίου που μου έδωσαν την ευκαιρία να έχω τη συνεργασία αυτή.

-Ποιους σχεδιαστές προτιμάς, ποια ινδάλματα της ποπ και ποιους ακολουθείς στο Instagram;
Αγαπημένος μου ξένος σχεδιαστής μόδας είναι ο Ιταλός Roberto Cavalli καθώς τον θεωρώ πολύ ταλαντούχο με κύριο χαρακτηριστικό του τον πειραματισμό. Αγαπημένη μου Ελληνίδα σχεδιάστρια είναι η Σήλια Κριθαριώτη η οποία βρίσκεται στις έξι τοπ σχεδιάστριες παγκοσμίως. Λατρεύω την Beyonce η οποία είναι μια γυναίκα εξαιρετικά όμορφη και αυθεντική. Αγαπάει αυτό που κάνει και βγαίνει προς τα έξω. Στο Instagram ακουλουθώ φανατικά δύο πασίγνωστα μοντέλα που κάνουν διεθνή καριέρα. Την Adriana Lima και την Irina Shayk.

Spyridoula_Rokomou4
Spyridoula_Rokomou6


-Τι περιλαμβάνει το καθημερινό σου πρόγραμμα;
Σύμφωνα με την καθημερινή μου ατζέντα δεν έχω πάρα πολύ χρόνο καθώς προσπαθώ να συνδυάζω σπουδές και μόντελινγκ. Στις ελεύθερες ώρες μου προτιμώ να γυμνάζομαι και να διαβάζω λογοτεχνικά βιβλία, δύο πράγματα που με ηρεμούν και με χαλαρώνουν.

-Θα ήθελες να δοκιμαστείς σε prime time εκπομπή;
Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, μου αρέσει πολύ η τηλεόραση. Θα ήθελα πάρα πολύ να δοκιμαστώ σε prime time εκπομπή και να δώσω πραγματικά τον καλύτερό μου εαυτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης