«Η Φουρέιρα είναι σαν τα σκυλάκια που έβαζαν στα παρμπρίζ των φορτηγών και κούναγαν το κεφαλάκι τους»

«Η Φουρέιρα είναι σαν τα σκυλάκια που έβαζαν στα παρμπρίζ των φορτηγών και κούναγαν το κεφαλάκι τους»

Οι ειρωνικές δηλώσεις του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου για Φουρέιρα, Τερζή, Χριστόπουλο και ριάλιτι

foureira_skylaki
Με αυστηρότητα και δόση ειρωνείας μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν.  Ο σχεδιαστής μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση, τα realities με ειδική μνεία στο Game of love, τους παρουσιαστές αλλά και για τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision με την Ελένη Φουρέιρα.

Για την Ελένη Φουρέιρα αναφέρει: «Είναι μια συμπαθητική κοπέλα, η οποία δεν φαίνεται, κουνάει τόσο γρήγορα το κεφάλι της, που βλέποντας την, σ’ έχει πιάσει μια ζαλούρα κι έχεις πέσει κάτω. Τραγουδάει από κάπου, ακούς μια φωνή που δεν ξέρεις από που έρχεται. Είναι ένα πράγμα που κουνιέται συνεχώς και ατελείωτα, σαν τα σκυλάκια που έβαζαν στα παρμπρίζ των φορτηγών και κούναγαν το κεφαλάκι τους… Μια χαρά το τραγούδι της Eurovision, όπως και το ρούχο που της φόρεσαν. Είναι ευγενική κοπέλα…».

nikos-apostolopoulos


Ενώ για την Γιάννα Τερζή είπε: «Εγώ έβαλα μαύρα γιατί αποκλειστήκαμε από τη Eurovision με τη Γιάννα Τερζή, είμαι τόσο θλιμμένος. Θεέ μου, γιατί μας συνέβη αυτό; Καλέ, εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η Γιάννα Τερζή. Ούτε κανείς την ήξερε μέχρι να εμφανιστεί». Ας ελπίσουμε πως γνωρίζει τον πατέρα της…

Κλείσιμο
Από το στόχαστρο του Νίκου Αποστολόπουλου δεν ξέφυγε το Game of love και ο Χάρης Χριστόπουλος. «Το “Game Of Love”, αυτό του ΑΝΤ1, είναι καταπληκτικό πορνό, πρώτης κατηγορίας. Τα παλικάρια και οι γκόμενες είναι… άσ’ τα…Απορώ με τον Χριστόπουλο, πως το κάνει αυτό. Δεν ξέρω. Ο άνθρωπος έχει οικονομικό θέμα, κάτι έχει… ο Χάρης είναι πολύ καλό παιδί. Πώς έφτασε να κάνει αυτές τις συζητήσεις με αυτήν… “να σου δώσω ένα 500άρικο να κάνει π@π@ στον άλλον», δηλαδή δεν… να πάει η άλλη να ξερογλείψει τον άλλον… είναι πράγματα αυτά; Είναι η αποθέωση της ξεφτίλας, πιο ξεφτίλα δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτοί είναι οι απόκληροι της τηλεόρασης, με το 7% που κάνουν», υποστηρίζει και συνεχίζει την κριτική του εξηγώντας «Δεν τα βάζω με κανέναν, δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν ξέρω πως λένε τα ονόματα τους, φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και παριστάνουν τους σχεδιαστές, πάνε οι τηλεπερσόνες, η μια χειρότερη από την άλλη, φοράνε ένα φόρεμα, φωτογραφίζονται μαζί κι αυτή είναι η ζωή. Έρημες κι αυτές, έρημοι και οι σχεδιαστές. Όλοι είναι για ατελείωτο χασμουρητό, τα πρωινάδικα ειδικά… Όλες οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών είναι αποκοιμισμένες, έχουν ξυπνήσει πολύ πρωί, άυπνες, δεν έχουν κανένα κέφι, καμιά διάθεση, καμιά μόρφωση, ούτε ένα βιβλίο δεν διαβάζουν, ούτε θέατρο πάνε… Κάτι παξιμάδια είναι όλες. Δεν λένε τίποτα, δεν έχουν ιδέα από τίποτα. Δεν υπάρχει μια εκπομπή της προκοπής, πάμε κατά διαόλου, στην απόλυτη παρακμή. Φέτος είναι η χειρότερη χρονιά της τηλεόρασης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης