Μπεγνής Vs reality!

Μπεγνής Vs reality!

Φαίνεται πως ο Μέμος Μπεγνής βάλθηκε να τα βάλει με όλους και με όλα. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στράφηκε εναντίον των reality παιχνιδιών αλλά και των ξανθών γυναικών...

Φαίνεται πως ο Μέμος Μπεγνής βάλθηκε να τα βάλει με όλους και με όλα. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στράφηκε εναντίον των reality παιχνιδιών αλλά και των ξανθών γυναικών!

«Είμαι πολέμιος των reality. Είναι καταστροφή, δεν αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό μας και δυστυχώς δημιουργούν λανθασμένα πρότυπα στα νέα παιδιά», δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής προσθέτοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσίαζε μια τέτοιου είδους εκπομπή ακόμα και αν του έδιναν εκατομμύρια. Μήπως υπερβάλλει λίγο ο Μέμος; «Δεν θα έπαιρνα μέρος ποτέ σε αυτόν τον πάτο, σε αυτόν τον βάλτο. Όταν ένας ηθοποιός παρουσιάζει ένα τέτοιο πρόγραμμα, που έχει να κάνει με την ζωή των άλλων ή με την μαγειρική, ποιος θα του εμπιστευθεί μετά ένα ρόλο με επίπεδο; Έχουν ευτελιστεί όλα», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός που τα σκάγια του πήραν και τις ξανθιές. «Δεν θέλω δίπλα μου μια ξανθιά με γαλανά μάτια και κορμάρα και όταν ανοίγει το στόμα της να ανακαλύπτεις ότι είναι ακατοίκητο».

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης