Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε αν τη ζηλεύει ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε αν τη ζηλεύει ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Εγώ θα του το δείξω, αλλά δεν θα τσακωθώ. Με τον τρόπο μου θα του το δείξω και θα του το πω», λέει για τον εαυτό της

valavani-vasalos
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα ζευγάρια που νομίζεις πως είναι χρόνια μαζί καθώς όπως φαίνεται ταιριάζουν πολύ. Η πρώην παίκτρια του Survivor δηλώνει παραδοσιακή νοικοκυρά, αποκαλύπτει τις σπεσιαλιτέ της και λέει αν τη ζηλεύει ο Κωνσταντίνος.

Στο σπίτι είσαι, δηλαδή, καλή νοικοκυρά;
Τώρα που επιστρέφω σε κανονικούς ρυθμούς μετά το «Dancing with the stars», θα ξαναθυμηθώ τις δουλειές και το μαγείρεμα. Η καλύτερή μου διασκέδαση είναι ή να πηγαίνω για ψώνια ή να πηγαίνω σούπερ μάρκετ. Το απολαμβάνω. Θα μαγειρεύω, θα μπω στην κουζίνα μου.

Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Κωνσταντίνου;
Ο Κωνσταντίνος τα τρώει όλα και δεν τρώει και τίποτα!

Σε ταλαιπωρεί που θέλει τα υγιεινά του;
Ναι! Με τα κοτόπουλα συνέχεια και τα στεγνά του.

Από τα χεράκια σου ποιο φαγητό τού άρεσε περισσότερο;
Τα φασολάκια!

Κλείσιμο
Ζηλεύει ο Κωνσταντίνος;
Ο Κωνσταντίνος, και να ζηλέψει, δεν θα το δείξει με τίποτα. Θα σου πετάξει κάτι, αλλά κι αυτό στον χαβαλέ. Δεν θα αντιδράσει φανερά. Είναι Σκορπιός και τα κλείνει μέσα του.

Εσύ;
Εγώ θα του το δείξω, αλλά δεν θα τσακωθώ. Με τον τρόπο μου θα του το δείξω και θα του το πω. Το καλό με εμάς τους δύο είναι ότι αυτοσαρκαζόμαστε. Κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας, γιατί, πέρα από τη σχέση, είχαμε ξεκινήσει ως φίλοι. Νιώθουμε και σαν κολλητοί. Εχουμε πολλή άνεση. Περάσαμε από αυτό το στάδιο. Ξεκινήσαμε έτσι, ως φίλοι, τα λέγαμε όλα -και έχουμε συζητήσει για απίστευτα πράγματα- και μετά καταλήξαμε να είμαστε ζευγάρι. Οπότε όλο αυτό μας έχει βοηθήσει και στη σχέση μας. Εγώ γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι έχω θα το πω, δεν κρύβομαι και, ως Ταύρος, δεν θα χαριστώ σε κανέναν. Ό,τι έχω στο κεφάλι μου θα το εκφράσω. Δεν θα το κρατήσω μέσα μου. Θα ζηλέψω σε λογικά πλαίσια, δεν θα κάνω υπερβολές. Ομως, δεν θα χαριστώ. Θα το πω. Δεν θα το κλείσω μέσα μου.

πηγή: Real
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης