Απόψε η πρεμιέρα του «Game of Love»- Δείτε sneak preview του πρώτου επεισοδίου

Απόψε η πρεμιέρα του «Game of Love»- Δείτε sneak preview του πρώτου επεισοδίου

Μέσα από τη συχνότητα του Ant1 

Xristopoulos2
Το Game of Love, ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο.


Στο 1ο επεισόδιο, ο παρουσιαστής μας συστήνει τα 4 ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο Game of Love και τα οποία θα αποχωριστούν μεταξύ τους κατά την είσοδό τους στο σπίτι. Έντονες στιγμές συγκίνησης για τα ζευγάρια κατά τον αποχωρισμό… Στη συνέχεια, θα γνωρίσουμε και τους singles, που μπαίνουν στο παιχνίδι με άγριες διαθέσεις…


Οι κοπέλες θα βρεθούν για πρώτη φορά μεταξύ τους και στη συνέχεια τα αγόρια. Η πρώτη επαφή γίνεται και στόχος των παικτών είναι να γνωριστούν και να προσπαθήσουν να καταλάβουν ποια είναι τα ζευγάρια και ποιοι οι singles.

Ο Χάρης Χριστόπουλος, ως γνήσιος οικοδεσπότης καλωσορίζει όλους στο ξενοδοχείο, το «σπίτι» τους για το επόμενο διάστημα. Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα; Let the «Game of Love» begin!

Hot News: Και για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το βράδυ, ο ΑΝΤ1 σας προσφέρει ένα sneak preview του 1ου επεισοδίου στη σελίδα του στο facebook:



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης