Το... κρυφό τατουάζ της Αθηνάς Ωνάση

Athina_Onassis_new

Πρόκειται για ένα µικρό και διακριτικό κινέζικο ιδεόγραµµα και το εν λόγω σύµβολο σημαίνει «γαλήνιος»

Η Αθήνα Ωνάση σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ γιατί πολύ απλά ξέρει να κρατάει κρυφή την ιδιωτική και προσωπική της ζωή. Η χρυσή κληρονόμος μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο είχε απομονωθεί αλλά πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στο  Longines Global Champions Tour 2018, που πραγµατοποιήθηκε στο Μαϊάµι των ΗΠΑ.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις αρχές Απριλίου και ίππευσαν, πέραν της Αθηνάς, πολλές προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση αγωνίστηκε την πρώτη µέρα των αγώνων, στις 5 Απριλίου, στην οµάδα «St Tropez Pirates», και κατέλαβε την 12η θέση και χρηµατικό έπαθλο 10.969 ευρώ, ενώ πέρυσι στην ίδια κατηγορία είχε καταλάβει την 9η θέση.

Αυτό όμως που έπιασε ο φακός των φωτογράφων ήταν ένα µικρό και διακριτικό κινεζικό ιδεόγραµµα, που είναι εµφανές µόνο αν τα µαλλιά της είναι µαζεµένα. Στον κόσµο των τατουάζ το σύµβολο «µεταφράζεται» ως «peaceful», δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός. ∆ύσκολα µπορεί κανείς να ερµηνεύσει αυτή την επιλογή της Αθηνάς, αλλά πιθανότατα αποτυπώνει την ανάγκη της για εσωτερική και εξωτερική ηρεµία και γαλήνη.∆εν γνωρίζουµε αν το συγκεκριµένο tattoo είναι το µοναδικό στο σώµα της αλλά ο συµβολισµός δείχνει πολλά για την ίδια και το «status quo» της.

Πηγή: Secret

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Bonaparte

Χαζό παιδί χαρά γεμάτο, το τατουάζ την μάρανε..

ΣΕΛΕΜΙΟΣ

Έχει κι άλλα τατουάζ....δεν σας λέω όμως πόσα και που.... Βρείτε τα, δουλειά σας είναι να μας ενημερώνετε....το σόι δημοσιογράφοι είστε αν δεν μάθετε ώστε να μας πει΄τε κι εμάς έπειτα.....

Αρθούρος

Για τους μυημένους το συγκεκριμένο τατουάζ είναι σύμβολο ναιτών ιπποτών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης