Νάργες -Μουρούτσος: Η συγκίνηση και τα ενοχλητικά σχόλια στο Twitter

Νάργες -Μουρούτσος: Η συγκίνηση και τα ενοχλητικά σχόλια στο Twitter

Να σεβαστούν την σχέση της ζήτησε  η Λάουρα από όλους όσους την ενοχλούν διαδικτυακά στα social media

Narges-Mouroutsos
Συγκινητικές στιγμές χθες βράδυ στο Survivor. Οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, με τους παίκτες να διαβάζουν τα μηνύματα των κοντινών τους προσώπων.

Ανάμεσα σε άλλους ο Μιχάλης Μουρούτσος έλαβε μήνυμα τόσο από τη μητέρα του, όσο και από τη Λάουρα  Νάργες. Ο Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντό δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του με όσα διάβασεκαι όχι άδικα.


Η σύντροφός του δε, έκανε αναρτήσεις στα social media της την ώρα που παιζόταν το επεισόδιο. Τη διάρκεια που διαβαζόταν το μήνυμά της λοιπόν, ανέβασε ένα instagram story με την τηλεόρασή της να προβάλλει τον αγαπημένο της και εκείνη να γράφει: «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω».

Μάλιστα σχολίασε: «Επιτέλους έφτασε στα χέρια σου… Λείπεις. Αγκαλιά»




Λίγη ώρα αργότερα βέβαια ανέβασε και ένα ακόμη μήνυμα απευθυνόμενη προς τους χρήστες του Twitter. Πολλά φάνηκε πως ήταν τα τιτιβίσματα, που την αφορούσαν και την ενόχλησαν.

Η παρουσιάστρια σημείωσε ότι τα όριά ξεπεράστηκαν, αναφέροντας: «Αγαπητοί μου τουιτεράδες, μας κάνετε συχνά να γελάμε χάρη στις ιδιοφυέστατες ατάκες σας. Επειδή όμως ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του και καμία φορά προσβάλει, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη την οποία εγώ προσωπικά τόσα χρόνια προσπαθώ να προστατέψω από κακόβουλα σχόλια, μη εκθέτοντάς την. Σας το ζητώ ευγενικά. Με αγάπη πάντα. Καλό σας βράδυ.»

Δείτε τη δεύτερη ιστορία που ανέβασε.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης