Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για το σπίτι στη Γλυφάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για το σπίτι στη Γλυφάδα

Ο Ντάνος δεν μασά τα λόγια του. Σε μια περίοδο που πολλά ακούγονται και γράφονται για εκείνον, ο ίδιος αποφασίζει να απαντήσει σε όλα.

agelopoulos-people-252-5
Από τότε που βγήκες στο Survivor, 10 μήνες πριν, η ζωή σου δεν έχει πάψει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντοςΈνιωσες κάποια στιγμή ότι χάνεις την μπάλα;
Όχι, ήμουν από την πρώτη στιγμή ψύχραιμος. Επέστρεψα μετά από μήνες από μια ταλαιπωρία, στην πατρίδα μου και κοντά στους ανθρώπους μου. Ήμουν ήρεμος γιατί ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι. Άνθρωπος πήγα και άνθρωπος γύρισα. Απλά όταν πήγα με ήξεραν συγκεκριμένοι άνθρωποι από το ποδόσφαιρο και από το περιβάλλον μου και όταν γύρισα με ήξερε όλη η Ελλάδα. Οπωσδήποτε δεν μπορείς να το πετάξεις όλο, είναι κρίμα από τον Θεό να πετάξεις όλη αυτή την αγάπη και την απήχηση, αλλά υπάρχει και μια ενδιάμεση λύση: μην το πετάξεις αλλά μην το εκμεταλλευτείς κιόλας κάνοντας τα πάντα. Αυτή ήταν η λύση που θα μου έδινε το δικαίωμα να κάνω κάποιες επαγγελματικές κινήσεις αλλά και να δείξω παράλληλα το σεβασμό στους ανθρώπους που με ανέδειξαν και που πίστεψαν σε κάποια χαρακτηριστικά μου.

Τα χρήματά σου από το έπαθλο τα πήρες;
Ναι, τα πήρα στην ώρα τους.

Έκανες κάποια επένδυση με αυτά;
Όχι δεν έχω επενδύσει κάπου. Στήριξα την οικογένειά μου και τα ήδη υπάρχοντα επαγγελματικά μου πρότζεκτ. Έχω μια σχολή θαλάσσιων σπορ και είχα μια επιχείρηση μαζί με τον αδελφό μου, την οποία πλέον διατηρεί μόνος του. Δεν έχει περάσει και τόσο πολύς καιρός, βέβαια. Τώρα έχω αρχίσει να αναρρώνω σωματικά. Γενικά, νιώθω πως δεν έχω λόγο να κάνω κάτι βιαστικά. Ίσως, αν αυτό μου συνέβαινε στα 22-23 μου, να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Κλείσιμο
Πόσων χρόνων είσαι τώρα;
Είμαι 36 ετών και ίσως αυτό με βοηθά να έχω την ψυχραιμία να περιμένω και να κάνω πιο σταθερά βήματα.

Πριν από το Survivor, φανταζόσουν τον εαυτό σου μακριά από τη Σκιάθο;
Η αλήθεια είναι ότι όταν το 2011 γύρισα στη Σκιάθο, πήγα συνειδητοποιημένος ότι θέλω να ζήσω εκεί. Άφησα το ποδόσφαιρο, δραστηριοποιήθηκα με τον αδελφό μου επαγγελματικά και έστησα τη ζωή μου εκεί. Κάποια στιγμή βγαίνω από την πόρτα του Survivor και λέω “δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στη Σκιάθο, γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει”. Μετά και την πρόταση από Tο Τατουάζ, ήταν προϋπόθεση να ζήσω στην Αθήνα ‒ και κατ’ επέκταση στην Κύπρο, στην Αίγινα και στα Μετέωρα. Και είμαι OK με αυτό, γιατί είναι μια αναπάντεχη, πολύ δημιουργική περίοδος στη ζωή μου, δεν έχει μόνο περιορισμούς.

Μένεις ακόμα σε ξενοδοχείο στην Αθήνα;
Ναι, μένω σε ξενοδοχείο, μετακινούμαι τόσο συχνά που δεν έχει νόημα ακόμα να πιάσω ένα σπίτι. Από τα 20-21 που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο επαγγελματικά, έχω ζήσει στο Βόλο, στη Ρόδο, στην Κύπρο και στην Αθήνα ‒ είχα συνηθίσει να μετακινούμαι συχνά. Δεν είναι βολικό το να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι, αλλά το έχω αποδεχτεί και το έχω μεταφράσει ως μια πολύ δημιουργική φάση στη ζωή μου.

Άρα δεν ψάχνεις σπίτι στη Γλυφάδα, όπως γράφτηκε;
Όχι!

Πηγή: People
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης