Η συγκίνηση του Μάκη Τσέλιου όταν θυμάται τον Billy Bo

makis_tselios

«Ένας άνθρωπος που είναι όμορφος και πιστεύει στην ομορφιά του και είναι το μεγάλο του ατού, ήταν δύσκολο… Για αυτό έφυγαν οι καθρέφτες από το σπίτι», είπε ο σχεδιαστής

O γνωστός σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τον αγαπημένο του φίλο Billy Bo ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 13 Ιουνίου του 1987. Ο Billy Bo ήταν ο όμορφος Έλληνας σχεδιαστής, που γνώρισε μεγάλη δόξα τη δεκαετία του ’80 έπασχε από AIDS. Τη στιγμή που οι γιατροί ανακοίνωσαν στο Βασίλη πως έχει AIDS δίπλα του στάθηκε ο Μάκης Τσέλιος, ο οποίος δεν έφυγε στιγμή από κοντά του. Ο Μάκης Τσέλιος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε δίπλα του:.

«Όχι μόνο είχε σοβαρή ασθένεια. Ένας άνθρωπος που είναι όμορφος και πιστεύει στην ομορφιά του και είναι το μεγάλο του ατού, ήταν δύσκολο… Για αυτό έφυγαν οι καθρέφτες από το σπίτι. Δεν είχαμε καθρέφτες στο σπίτι κατά τη διάρκεια της ασθένειας του Βασίλη».Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ψυχοθεραπεία που έκανε για μικρό διάστημα. Όταν έμαθε δε το πρόβλημα υγείας του Billy Bo, ξέχασε το δικό του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης