Η εξομολόγηση της Σοφίας Παθέκα: «Με τον αδερφό μου δεν μιλάγαμε και φταίνε οι γονείς μου»

Η εξομολόγηση της Σοφίας Παθέκα: «Με τον αδερφό μου δεν μιλάγαμε και φταίνε οι γονείς μου»

«Με τον αδερφό μου δεν μιλάγαμε για οκτώ χρόνια… Όταν έχεις πιάνο στο σπίτι σου είσαι πιανίστας απαραίτητα»; Λέει μεταξύ άλλων η γνωστή γυμνάστρια 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρω1νό του Ant1 παραχώρησε η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα και άνοιξε την καρδιά της αναφερόμενη στις ανύπαρκτες σχέσεις που είχε για 8 χρόνια με τον αδερφό της αλλά και τον ρόλο που έπαιξαν οι γονείς της.

 
«Όταν η σχέση των παιδιών δεν είναι καλή φταίνε οι γονείς και κυρίως η μαμά» είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε. «Με τον αδερφό μου δεν μιλάγαμε για οκτώ χρόνια… Όταν έχεις πιάνο στο σπίτι σου είσαι πιανίστας απαραίτητα; Άρα όταν έχεις παιδιά είσαι απαραίτητα μαμά; Κάποιους ανθρώπους στη ζωή δεν τους επιλέγεις.


Ειδικά τους συγγενείς δεν μπορείς να τους επιλέξεις. Ο καθένας γεννιέται από όπου τύχει. Επιλέγεις τον σύντροφο, είσαι υπεύθυνος για τα παιδιά σου, γιατί τα μεγαλώνεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένες αρχές, αλλά για τους υπόλοιπους όμως δεν είσαι υπεύθυνος…».Δείτε το βίντεο:ΣΧΟΛΙΑ (5)

ΠΑΘΟΥΣΑ ....

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΝΑ. ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΑΝΑΣ.....

Δικιο δικιο

Και μονο δικιο

Γ.Γ

Εξαρτάται την περίπτωση και να μην ψάχνεις για δικιο ή για άλλωθι! Τιποτε δεν γενικεύεται εξάλλου......

μαρια

εχεις απολυτο δικιο

απλά μαθηματικά

ο χρονος ειναι ο μονος και δίκαιος κριτης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης