Βισκαδουράκης: Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο τον Αρναούτογλου

Βισκαδουράκης: Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο τον Αρναούτογλου

«Πολλοί φίλοι μας έπιασαν από τότε για να τα βρούμε, αλλά όταν ξέρω ότι η καρδιά μου και η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή», είπε ο ηθοποιός για τον παρουσιαστή

Βισκαδουράκης: Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο τον Αρναούτογλου
H κόντρα τους αποτελεί παρελθόν όπως και η φιλία τους. Ο λόγος για τον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ήταν σήμερα καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου εξήγησε γιατί δεν έχει πάρει τηλέφωνο τον παρουσιαστή και την αρχή που έχει στη ζωή του.

«Όχι, δεν έχω σκεφτεί να τον πάρω τηλέφωνο. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου για κανέναν και για καμία. Εγώ έχω μια αρχή στη ζωή μου, να κλείνεις τις παρενθέσεις, είτε είσαι λάθος, είτε είσαι σωστός. Πολλοί φίλοι μας έπιασαν από τότε για να τα βρούμε, αλλά όταν ξέρω ότι η καρδιά μου και η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή… Ένα καλό που έχω κρατήσει στον χαρακτήρα μου, θεωρώ ότι είμαι ένα καλό παιδί. Το διατηρώ ακόμα σαν κόρη οφθαλμού, ξέρω ότι είμαι έντιμος στους φίλους, στη δουλειά μου, στην καθημερινότητά μου, στην οικογένειά μου πάνω απ’ όλα. Εγώ έχω μια αρχή στη ζωή μου, ότι έγινε, έγινε. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει έχθρα, απλά έκλεισε ένας κύκλος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης