Η Σπυροπούλου ήταν να πάει στο Dancing With The Stars

Η Σπυροπούλου ήταν να πάει στο Dancing With The Stars

«Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τρεις μέρες πριν ότι ακυρώνεται η συμμετοχή της και τότε πήρε την μεγάλη απόφαση να μπει στο Survivor 2», είπε η Κρίστι Κρανά

Η Σπυροπούλου ήταν να πάει στο Dancing With The Stars
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν να μπει στο Dancing with the stars και όχι στο Survinor2. Την αποκάλυψη έκανε η μάνατζερ μοντέλων Κρίστι Κρανά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Η κ. Κρανά αποκάλυψε ότι τρεις μέρες πριν την ενημέρωσαν ότι ακυρώνεται η συμμετοχή της και η παρουσιάστρια τότε πήρε τη μεγάλη απόφαση να μπει στο Survivor 2.

Η Κρίστι Κρανά χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Απ’ ότι μου είχε πει, ήταν οριστικό να είναι στο Dancing και ήταν χαρούμενη και δεν το είχε ανακοινώσει δημόσια. Τρεις μέρες πριν, την πήραν τηλέφωνο και της είπαν δε θα είσαι. Αυτό τη στεναχώρησε και δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Η Κωνσταντίνα είναι ένα όμορφο κορίτσι, γράφει ωραία στην κάμερα, ξέρει από τηλεόραση και κακώς δεν την πήραν… Δεν της είπαν κάτι από τον ΑΝΤ1… Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Λάτσιο, δεν έκανε τελικά καμία επικοινωνία… Καλό θα είναι να μάθει τον λόγο γιατί δεν μπορεί στο παρά πέντε να σε ακυρώνουν και πήγε στο survivor. Με ρώτησε για το survivor και της είπα αν θα αντέξει γιατί είναι δύσκολο δεν είναι σα τo dancing! Εντάξει όλοι κάνουμε λάθη και δε νομίζω ότι το αξίζει αυτό να την πολεμάνε…»!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης