Τα μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου για να χάσουμε κιλά

Τα μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου για να χάσουμε κιλά

«Να τρώτε 5 μικρά γεύματα ημερησίως, να πίνετε 8-10 ποτήρια νερό,  να έχετε κομμένα στο ψυγείο σας λαχανικά όπως αγγουράκια, καροτάκια για τις ώρες της λιγούρας», λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου 

Τα μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου για να χάσουμε κιλά
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τις γιορτινές μέρες δεν αντιστάθηκε στους γλυκούς πειρασμούς, όμως έμεινε πιστή στις προπονήσεις του beach volley. «Έφτιαξα bitter σοκολατάκια και μελομακάρονα από τα οποία έτρωγα 4 καθημερινά. Το συγκεκριμένο γλυκό είναι πολύ υγιεινό καθώς περιέχει μέλι, λάδι και καρύδια οπότε έχει κυρίως καλές θερμίδες» εξηγεί η παρουσιάστρια στο περιοδικό People.

Η Βίκυ εξηγεί πως για να χάσουμε τα κιλά των γιορτών πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα γυμναστική και διατροφή. «Να τρώτε 5 μικρά γεύματα ημερησίως, να πίνετε 8-10 ποτήρια νερό,  να έχετε κομμένα στο ψυγείο σας λαχανικά όπως αγγουράκια, καροτάκια για τις ώρες της λιγούρας, να προετοιμάζετε τα γεύματα σας από την προηγούμενη μέρα και να γυμνάζεστε» προτείνει η παρουσιάστρια και δίνει πολλά χρήσιμα τιπς διατροφής μέσα από το omorfamystika.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης