Αποχωρεί από το σχήμα με τον Σάκη Ρουβά ο Μπάμπης Στόκας;

Αποχωρεί από το σχήμα με τον Σάκη Ρουβά ο Μπάμπης Στόκας;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής ο τραγουδιστής κατά πάσα πιθανότητα, από το επόμενο Παρασκευοσάββατο, δεν θα συμμετέχει στο νυχτερινό κέντρο

Αποχωρεί από το σχήμα με τον Σάκη Ρουβά ο Μπάμπης Στόκας;
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής το Πρω1νό του Ant1, o Μπάμπης Στόκας κατά πάσα πιθανότητα, από το επόμενο Παρασκευοσάββατο δεν θα συμμετέχει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. 

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό αέρα: «Κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο Παρασκευοσάββατο δεν θα βρίσκεται ο Μπάμπης Στόκας σε αυτό το σχήμα», είπε χαρακτηριστικά και η είδηση εξέπληξε πολλούς, καθώς το σχήμα έκανε πρεμιέρα μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Δεν έχει βγει προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση ή κάποιο δελτίο τύπου και οι απόψεις διίστανται είπε ο δημοσιογράφος, και εξήγησε: «Υπάρχει το εξής θέμα. Κολλάει ο Μπάμπης Στόκας σε ένα τέτοιο μαγαζί και σε ένα τέτοιο σχήμα; Δηλαδή ο Σάκης έχει όλη την καλή πρόθεση, η Ειρήνη έχει όλη την καλή πρόθεση… Το κοινό όμως έχει την ίδια άποψη;». Το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη μάλιστα αναφέρει πως υπήρξαν κυρίες στην πρεμιέρα, που βλέποντας το συγκεκριμένο σχήμα, απόρησαν εάν επισκέφθηκαν το σωστό νυχτερινό μαγαζί!

«Το ρεπορτάζ μου λέει ότι ο Μπάμπης δεν ήθελε να φύγει από το σχήμα», κατέληξε ο δημοσιογράφος του Πρω1νό.

Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης