«Η κυρία Πάολα; Αλίμονο να είχα κάτι με το κοριτσάκι, που τραγουδάει ωραία...» λέει τώρα η Βιτάλη

«Η κυρία Πάολα; Αλίμονο να είχα κάτι με το κοριτσάκι, που τραγουδάει ωραία...» λέει τώρα η Βιτάλη

«Δεν έχει ανάγκη να τραβάει το μάτι μας με την εμφάνισή της» είπε η Ελέη Βιτάλη κληθείσα να εξηγήσει παλαιότερη δήλωσή της ότι «η Πάολα βγάζει τον πισινό της» - «Δεν ήθελα να στεναχωρήσω τον Αντώνη Ρέμο...Ο Αντώνης είναι καλό παιδί, δεν μου έχει πει ποτέ κανείς κάτι κακό για εκείνον» πρόσθεσε η Ελένη Βιτάλη

«Η κυρία Πάολα; Αλίμονο να είχα κάτι με το κοριτσάκι, που τραγουδάει ωραία...» λέει τώρα η Βιτάλη
Η Ελένη Βιτάλη, πριν μερικούς μήνες, είχε προκαλέσει έναν μικρό σάλο με τις δηλώσεις της για την Πάολα και τον Αντώνη Ρέμο. Η ερμηνεύτρια είχε πει δημόσια ούτε ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι καλός τραγουδιστής, ενώ η Πάολα βγάζει τον πισινό της. 

«Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή, που είναι λίγο ποπ, που δεν είναι λίγο... τίποτα.. Ακούμε θεά από εδώ, θεά από εκεί, η Πάολα από την άλλη βγάζει τον πισινό της η άλλη βγάζει το εκείνο της, βγαίνει ο Λιάνης και κρατάει δυο ώρες τηλεοπτικό χρόνο και μιλά για την Πάολα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα... Υπάρχουν τόσα ταλέντα και βγαίνει ο Ρέμος και τα Ρεμάκια του ας πούμε, δεν έχω τίποτα με το παλικάρι! Αλλά κακά τα ψέματα ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα», είχε πει χαρακτηριστικά στις κάμερες. 

Τώρα η Ελένη Βιτάλη ξαναρωτήθηκε για εκείνες τις δηλώσεις της και φαίνεται πως έχει ανασκευάσει τις απόψεις της, μετά τον σάλο που προκάλεσαν. 

Κλείσιμο
«Δε θα ήθελα να τοποθετηθώ σ’ αυτό... Δε θέλω να πω τίποτα απολύτως. Ό,τι είπα αφορούσε το λαϊκό τραγούδι με την ευρύτερη έννοια... δεν είχα απολύτως τίποτα προσωπικό ούτε με την Πάολα ούτε με τον Αντώνη Ρέμο. Αν μπορώ να πω κάτι για την κυρία Πάολα είναι ότι έχει μεγάλο ταλέντο , αυτό το ξέρουμε όλοι το λέω και δημόσια. Αλίμονο να είχα κάτι με το κοριτσάκι, που τραγουδάει ωραία... Δεν έχει ανάγκη να τραβάει το μάτι μας με την εμφάνισή της. Δεν ήθελα να στεναχωρήσω τον Αντώνη Ρέμο...Ο Αντώνης είναι καλό παιδί, δεν μου έχει πει ποτέ κανείς κάτι κακό για εκείνον».

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης